用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 請問藍田遁道衛理叩門收到通知未呀?
go

請問藍田遁道衛理叩門收到通知未呀? [複製鏈接]

未o和,佢哋學校話要十幾號以書面通知,老公同事舊年就in完兩日後就收到信....不過我都無......祝您好運.....

我諗我唔得啦, 因為又係收唔到電話.........

原帖由 dorismama 於 09-7-7 13:08 發表
頭先12點幾收到通知, 得咗!
hi,dorismama,你好勁,又多間收咗,但係你ttlsk買咗未?甘你擇邊間?

原帖由 奪愛 於 09-7-7 18:13 發表
我都未收到呀..
唔好太過擔心啦.....今日先至7號,可能人哋學校好忙呢!今日升中派位.....有d人要返學校問學校攞信....

原帖由 dorismama 於 09-7-7 23:09 發表
神的安排真的很奇妙, 面試那天完本決定不去了, 但老公話想俾阿女多D面試經驗, 所以都係去了, 而面試時, 阿女表現自然, 我則可能因今趟扣門經驗與女女經歷很多, 答完問題老師話我幾了解我的小朋友, 另一方面, 咁橋昨 ...
係啊!神既安排係最奇妙,更加能從聖經(神既話語),得到更多的啟示,好似我甘就係最好例子,神令我改變,以前我會凡事都慌慌張張,但係而家我會成個人冷靜好多,會懂得分析,同埋值著禱祈禱,從固中環境,得到考驗,更懂珍惜,佢其實從來未離開過我,他一直看顧著我呢!.....至於dorismama放心吧!全交給他,你會得到更加多的,超越妳所想的......話唔定唔早有電話say ok!

原帖由 Maychua 於 09-7-8 17:55 發表
你地收到電話或者信未? 我兩樣都冇. 唔知點算好. 將入讀的小學要交書簿費同飯錢.....等埋聽日, 冇就算了.
不要太過擔心,我也不是完全沒有消息.......可否等多幾天....?

原帖由 波子媽 於 09-7-7 23:32 發表
奪愛, wingyeunglilo,

請問你地去官秀買左書, 校服未呀?  我乜都未買, 只因為我仲存有一絲希望, 但.......現在睇黎唔多樂觀了.  今日官秀又打電話黎, 問我地會幾時買書, 使唔使幫我地向書商留書, 但我地回覆話我地 ...
sorry!我已得到神既看顧,在官秀要買書前一晚,收到ttlsk通知阿囡被取錄,3號早上已去官秀退位,6號去咗ttlsk註冊+買書同校服+雜費.....願主也保佑你同奪愛.....希望有轉機.....

終於收到藍循,唔取錄的通知....

原帖由 波子媽 於 09-7-11 10:57 發表
"官秀"收左我囝o架啦, 只係唔死心, 希望藍循會有機會, 但....無奈......而家唯有叠埋心水, 去官秀.
波子媽,你有無聽過就算收過信話唔取錄,到9月前如果有人走,佢哋都會call番d 响 waiting list 等候既小朋友?不過,呢排真係心力交碎,攪到自己失調,仲要睇醫生食藥....其實官秀都好,全部都係新野,起碼唔駛用舊野.....小朋友應該讀得開心d,我好怕阿囡追唔上,呢排又唔聽人講野,叫做功課,好似迫緊佢,個心散晒.....點算啊...各位有d什麼法寶可以教下我.....?tks!
‹ 上一主題|下一主題