用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 資優教育 學游泳
go

學游泳 [複製鏈接]

hi,我個囡上第一堂阿sir就話佢ok,第二堂阿sir已叫我唔好用浮版,佢話阿囡special,同幾多歲,又問係咪真係未學過,我話係,阿sir好似好懷疑,佢話佢好有資質,小學要參加泳隊,仲特別教阿囡,佢第二堂已學懂唔用版,自己游,當阿sir再教,阿囡就跳返落水....如果你覺得與我的情況有點相同,請報大一.....

原帖由 tsz 於 09-8-14 16:06 發表
我個囝沒有你個女咖, 請問係咪1:1, 定係大斑呀?  
費$$$???
大一,今年9月尾六歲......不過7人學,@人數475.

原帖由 tsz 於 09-8-14 16:06 發表
我個囝沒有你個女咖, 請問係咪1:1, 定係大斑呀?  
費$$$???
阿囡已經游完五堂,阿sir話佢已經學識,聽日會開始1:1,學多d,到時ok再話俾你知....bye!

原帖由 joecrystal 於 09-8-18 15:33 發表
我想問你囡囡幾多歲開始學游水??
我囝囝而家3歲學咗個1個月,個教練都話我囝學得好好,有天份,但因為我亞仔細,所以而家游緊親子班,但到9月再報教練叫佢自己學,唔駛父毋陪,但我又覺得好似太細唔係咁放心???? ...
阿囡下個月尾6歲,好似8月4甘上下開始,係呀,起初我也覺得細,不過每次佢都會搏命甘游,d姿勢又唔啱,咁啱暑假d同學仔有6個+阿囡7人,又平咪試吓囉,點知阿囡令我好開心掂咗,我都係覺得1:1好d,應該3歲學ok,呢個時候根本未識驚,最好學游水,但係你一定唔好落水,响池邊看住佢(如果唔放心),我現在也是這樣.....到9月你未再睇下點囉,可以到時候你又會覺得天氣開始有d凍,唔學住要等出年(只是個人意見)....
‹ 上一主題|下一主題