用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 瑪利曼小學 送大碼長校褸
go

送大碼長校褸 [複製鏈接]

小女有兩件"大碼"長校褸,現在已經唔arm著,拿去掉又覺得好可惜,有無人唔介意想要,我可以送出.
   0    0    0    0

你肯定size ok嗎? 因為我會叫我女女拿回學校,咁麻煩你下星期四做完helper到班房找她,無問題的話我再pm我女女資料比你.

原帖由 maksarah 於 10-11-11 00:04 發表
Hi,

我想要啊!, 小女現讀小四,請問如何交收?
我自己逢星期四回校做 lunch helper, 可以取.

Thanks

你女女讀咩班? size真的ok嗎? 我可以叫我女女拿去你女女班房.

原帖由 Vanessa-lee 於 10-11-11 11:48 發表
I want to have the coat as well.  Please let me know how to collect.

仲有,1-5年級都未掉呀!不過唔知有無轉書,係唔係Wide Range Readers?blue book or green book?6年級就無,因為我女女仲讀緊喎!

原帖由 CCW 於 10-11-11 16:51 發表
抱歉, 有少少離題, 我女女依家二年級,請問有無三至六年級的readers讓出?

唔好意思,因為我女女習慣備課時將唔識嘅生字用鉛筆寫了中/英文解釋,都幾多!之後老師教完佢又無擦到. 令外highlight了好少量生字,老師叫highlight,無辦法啦!
希望你地唔好誤會呀!我所有嘢都係唔收錢送出,並無想過要做買賣
,我女女出年都升中,好多嘢掉又可惜,但真係累積太多.

唔緊要啦!因為我無想過會送人,而我女女的確有寫咗好多字.

(各位家長麻煩想清楚先pm我好嗎)

收到! 你又check吓啦!
原帖由 CCW 於 10-11-13 10:54 發表
FLOWER99 : PLEASE CHECK PM~~
‹ 上一主題|下一主題