用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 小心繼播道小學後又一吹水的機會主義小學*觀超聖若瑟小 ...
go

小心繼播道小學後又一吹水的機會主義小學*觀超聖若瑟小學* [複製鏈接]

點解要講得咁難聽呢....??!! 唔認同你就要話人"朋比為奸"!  我囝囝都有考播道,亦只係考左呢一間, 同樣心急知result..同樣要等到11月5日先收到信......同樣收到reject 信, 但遲了又如何呢, 結果都係一樣!  平常心吧!!

事先聲明, 我唔會諗住叩門播道, 所以我唔係"擦鞋", 亦冇"朋比為奸".....但是我仍覺得播道是一間好學校....

原帖由 kmraida 於 09-11-11 18:03 發表
又多一個護航者,難道真的沒有公義嗎?家長們在這段時間已心力交瘁,就算心急想知結果有無可口非,問一問都唔得,你這幾人都是朋比為奸的擦鞋者. ...

Totally agree!!!  同樣地, 家長亦是小朋友既榜樣...所以做家長既真的要言行謹慎, 不要處處出口傷人, 自己亦不會開心的.

原帖由 ziyi 於 09-11-11 18:43 發表
我會理解你心急的心情,如果你真的只是告知大家,分享,那第一個topic就可以啦
而且接聽電話的不禮貌,沒有考慮家長的心情,我會同意不對
但同標題有什麼關係?
"小心繼播道小學後又一吹水的機會主義小學*觀超聖若 ...
‹ 上一主題|下一主題