用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 2010全港中學排位
樓主: khmama
go

2010全港中學排位   [複製鏈接]

雖然唔知咩事,不過如果有人有其它意見,不妨出另一個排名,要連埋理據;等我地都學多d野,多個參考。
我等住 Michael 的高見~

xy%*#@
原來比人 fake 左.........
陪個傻佬 din 左分幾鐘。以為有d 咩堅料爆........
$%&^#@!

原帖由 maylaumun 於 11-5-4 18:23 發表

你每次回覆網友都是用標準信件格式,很明顯讀過書,而且有一份堅持,不過能發揮在教育上,更能造褔學生。之前有網友提及某中學跌Banding,希望不是此校的持份者吧。 ...

我覺得唔係咁,可能......
你睇e板,10個 topics 有8個都問 khmama 乜、kamama 物;khmama 已經成為升中版的指路明燈。
唔多唔少實有 d 失落既人會妒忌,佢地係 losser,唔抵得一 d 受群眾歡迎的人物。
好似李+X,一樣有好多人挑釁佢,希望引起其它人注意;你如果有所反應,咁就中計,比佢 fake 左了。好似長毛、王郁民嗰啲,靠既係乜野?唔通佢地有料到咩?
雖然用 khmama 同 李+X比,係唔啦更,係咁上下情形啦~

原帖由 ADALAM. 於 11-5-4 19:25 發表
李+X=受群眾歡迎的人物?

果位人兄好明顯係針對中學排位

如果係普通家長就算唔認同都唔會係呢種反應

最合理推測係利益受損失人士

例如某某中學校友 家長 教師之類

就好似bk其他topic見到果d一樣

一有人 ...

唉,我咪話左個比喻係唔"啦更"囉.......只不過比喻遮.......
不過,是但啦~
係咩都唔重要啦。人生苦短,為ed野花時間好唔值得。
‹ 上一主題|下一主題