用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有仔女入讀天水圍天主教聖葉理諾家長倾吓 ...
go

有仔女入讀天水圍天主教聖葉理諾家長倾吓 [複製鏈接]

Re: 有仔女2004年9月入讀天水圍天主教聖葉理諾家長倾

kgpooh2 寫道:
hi  gloriap
我個囡唔係今年讀但有意下年入讀,
想請問下你上年幾多月報名和之前
有無開放日入去參觀呢 ?
唔該你.   

我朝早搭村巴個時見到佢門口張野話任何時候都可以參觀......
都唔知係咪???

Re: 有仔女2004年9月入讀天水圍天主教聖葉理諾家長倾�

[size=x-large]見到你地d 對答...有d 頭痕添      

各位朋友, 旻熹仔出年讀上晝班...

多多指教...    

kgpooh2 寫道:
HI  各位你地好:
我想問吓星展銀行新江商場係咪有分行ka???
唔該晒

Yap....  

gloriap 寫道:
yes 開學要走兩間銀行,仲要幾次

兩間???  

A8.akina 寫道:
冇錯:校服同茶點就要渣打,學費就DBS...........

全部係哂渣兜咪好囉....我個default a/c 都係個度...

佢可以係同一間bank 開兩個a/c 者....

搵野黎搞...

gloriap 寫道:
好呀!有乜通知妳。我見校服公司地址原來响我爸鋪對面

!!

咪要出出面拎校服???

個次佢地openday 見到佢地有幾個大肚喎...佢地教咩level 架??

Re: 有仔女入讀天水圍天主教聖葉理諾家長倾吓

大家好..

我個仔讀 k1b 班...

well_being 寫道:
SOYEE:
9月1日我都會陪我仔仔返學, 到時見呀.

請問有無家長知道今年學費幾多錢呀? 我問我99佢好似話無提及到.

$12720 (10 期)....比舊年加左20%

人工又冇得加   

Re: 有仔女入讀天水圍天主教聖葉理諾家長倾�

又可以帶定dv錄底佢地d洩洩

"洩洩"???     

blee427 寫道:
請問各位06年9月入學會在何時派表呢?
還有小女講野一般, interview會唔會好難呢?
多謝各位指教.

冇咩特別....問下呢件物件係咩, 自已叫咩名, 父母叫咩, 戰鬥力幾多(呢個自已加, 講笑 )

Diane俊俊媽 寫道:
旻熹爸爸

原來我個仔有時喺公園同你個仔玩架!
咁'橋 '會係同學仔喎!   

係???!! 幾時呀???

今日開日又見到你個仔, 係Lift到我仲同佢嫲嫲定婆婆講我, 上網見過呢個小朋友D拉!
俊俊1C班有可能會同你個仔玩架!!!   

你個仔尋日有冇     ??

係呀,因為a班個課室細d,所以小d學生囉...,但係d老師都ok,妳唔駛擔心.,至於妳話正常時間係放學時間嗎,因為佢地係每天早上都是8:45開門,而放學時間幼兒班就會第四個星期先正常11:50分放學,............   

而家 1B 班個個揸弗人姓許同姓溫...想問佢地d performance 得唔得???

Re: 有仔女2004年9月入讀天水圍天主教聖葉理諾家長倾�

chunfai 寫道:

佢地係8:45分先會開門比妳入,而9:00就關門跟住正式上堂囉,佢地應該第3個星期就有茶點食啦

係呀,第3個星期開始有茶點啦, 昨天我個囡班主任打比我, 叫星期一記得帶杯和手巾盒, 因為會有水飲. :  : [/quote]

K1 個d 係咪下個星期(12/9) 至拎d 杯架??

gloriap 寫道:
拎定番啦....可能真有水飲。冇帶老師都有杯借用。幼兒班係咪10:30放學

係呀...12號開始2 hr..之後正式

最新消息:1A班喊得好犀利喎!

係???

不過旻熹今日發燒冇返學... :cry:  :cry:

gloriap 寫道:

旻熹爸爸

你仔咁快 咗啦!不過上年有小朋友2日已 請多日假,番學又    

係啦...今日佢又返唔到啦...仲燒緊...
‹ 上一主題|下一主題