用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 民生書院幼稚園 09-10 K1D 同學仔及家長有冇興趣gathering
樓主: jackjackb
go

09-10 K1D 同學仔及家長有冇興趣gathering [複製鏈接]

回覆 1# duck_duck 的文章

報名處:
小朋友姓名         組別    提議日期      出席人數
梓竣(Kobe)       小象     1月1日        2大1細
睿琳 (Erin)         小羊     1月1日       1大1細
子晴                  小羊     1月1日       2大2細
明翰  (Harvey)   小象     1月1日       2大1細
思衍                  小羊     無所謂        1大1細
巧嵐                  小象     1月1日       1大1細

回覆 1# kinglau512 的文章

我都ok無問題...:idea:

回覆 1# HarveyF 的文章

Dora係facebook開咗個group "民生2009K1D", 你地可以join呀??

唔該晒dora

回覆 1# 孖bJAN 的文章

try try the following link

http://www.facebook.com/#/group.php?gid=195623803210&ref=nf

Just come up an idea.

How about order food from Pizza Hut, some more food that suitable for kids to have?

回覆 1# jackjackb 的文章

haha, 好提議呀, 唱"愛牙歌"仔

回覆 5# 孖bJAN 的文章

我屋企都有d做cookies既工具&公仔模, 如果book到焗爐, 我可以預先揉好麵團, 到時比小朋友印模, 焗埋cookies...

我只有一個rolling pin...
如果你住得近, 又方便既話, 帶埋都無防呀... Thanks :D

我想加埋嵐嵐daddy, 有位嗎??

小朋友姓名     組別    出席人數 費用
梓竣(Kobe)    小象     21
     $220
睿琳 (Erin)     小羊     11
    $110
子晴                 小羊     22
    $220
明翰  (Harvey) 小象    21
    $220
思衍                 小羊     22
   $220
巧嵐                 小象     21
   $220
以靜                 小兔     22
   $220
凱桐                 小兔     21
  $220
蕙心                 小羊     11  $110

浚羲                 小象     11(pls confirm)
紀彤                 小羊     11(pls confirm)
希彤 (Natalie)  小象    1大1細 $110

原帖由 michellebaby 於 09-12-14 11:09 發表
oh sor, 我好似最遲添 我係希彤媽媽呢
我想問下係咪無晒位啦 @.@
我先加咗人數在最底先啦 如果有位 請 pm 我過數呢 :)
麻煩晒各位搞手媽媽呀~
好勁 嘻~

小朋友姓名     組別    出席人數 費用
梓竣(Kobe)    小象  ...

我會負責焗曲奇個部份... 之前會預先整好個麵團, 去到比小朋友"印餅模", 再入爐焗...

如果你地有以下用具, 麻煩多帶一套...
- rolling pin
- 放涼架

原帖由 孖bJAN 於 09-12-27 06:48 發表

hi,

遊戲我有以下提議:
(1) 室內:
      a. 焗曲奇/做手工
      b. 天才表演(自由參與)
(2)草地
      a. 搶尾巴
      b. 吹泡泡
      c. 拉龍
      d. 運波波

我可以買材料(氣球和bubble)和帶遊戲(帶埋個m ...

OH, 我果d都係鬆旭檬...

阿嵐都玩得好開心... Thanks to all mama :D

原帖由 孖bJAN 於 10-1-2 20:05 發表

我要呀   我都燒番隻碟比大家丫, 不過我老公影的相都唔係好掂......
‹ 上一主題|下一主題