用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 大學給初中至高中 Summer Course - HKU/CU/HKUST/PolyU ...
樓主: 小時了了
go

大學給初中至高中 Summer Course - HKU/CU/HKUST/PolyU   [複製鏈接]

truthmr99 發表於 18-4-6 12:06
請問口碑如何呢?
晚晚雖無得訓做PROJECT, 但我囡話好玩,
識到新朋友, 出CAMP 成班RE-U 好開心,
近日去INFO. 又撞見向CAMP朋友仔, 真有緣

retriever 發表於 18-4-6 13:10
參加呢D 為左物?
我囡旧年HKUST BUSINESS 好玩, 住几日1800
識咗好多來自不同學校, 成績相若的學生, 有話題, 有目标
COURSE 完咗, 仲有RE-U, 大家KEEP 住冋DSE前行,
仲測/考時有亙相交流學術上不明的地方, 不錯的
依家佢再JOIN 另一個COURSE, 300元/年, 好似話每月有一次活動,
組爸組媽教佢地SET 目标, 同掂面对DSE

草原 發表於 19-2-13 16:44
請問有冇link可以参考吓點報名?

http://www.bm.ust.hk/ug/summercamp/application_details.html

此个是HKUST SUMMER BUSINESS (S4-S5) APRIL 7 2019 前提交相关资料
今年2200元,

如要其他LINK 可去 "小時了了" 提供的#1 去看

PS 多謝 "小時了了" 提供的资料

‹ 上一主題|下一主題