用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 冇報禮賢同德望...個心好實
樓主: klm402
go

冇報禮賢同德望...個心好實 [複製鏈接]

你要同你老公溝通下啵!!
女校有咩問題?? 咁即係第時再高一班既女拔/瑪利諾收你都唔讀???

原帖由 siden 於 11-11-7 20:26 發表

Why do you think this school is not good?
You must have some reason to say this.
Would you mind telling us?

唔使咁敏感! 我知你女女係K1!
我女女都係!

人地講乜唔使理!

凡事有兩面, 同一樣野唔一定會個個都鍾意!
德望都唔係好晒, 至少學費係間學校好大既缺點!!

原帖由 klm402 於 11-11-8 04:20 發表
怪怪,
曾幾何時我都有同樣想法,社會由男女組成的,某程度上單性學校好似怪怪,但開始要著手佈局同面對呢個遊戲愈發明白過程是殘忍的,再者大多出名成功既都好似係呢種單性學校!c6甚至唔認同我報sc,KV, 只想女女考男女一條龍學 ...

好多人確係對齋男/齋女有Concern!
我個女Apply GH既時候, 我一d問題都無, 因為我係男校出來既!!
我身邊既朋友亦不乏協恩/培道/九龍英華, 佢地既成長都無問題!仲覺得幾愉快添!! (對我哋男仔來講好舒服, 學校每一個角落都係Changing Room

不過, 既然你先生唔鍾意, 真係唔好勉強, 小朋友學業係重要, 但係唔值得為左呢樣野而傷夫妻感情!
‹ 上一主題|下一主題