用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 劍鳴幼稚園 劍嗚- 急
go

劍嗚- 急 [複製鏈接]

醒目開學勳章 貢獻勳章

1) 我無
2) 4次評估 (定係3次呢... 唔記得咗~)
3) 21-22人
4) 多數無位
5) 今年好平均,個個月份都差唔多,大仔應該無問題~
6) as far as i know: 無!
恐龍家

醒目開學勳章 貢獻勳章

原帖由 Pertra 於 11-8-4 21:47 發表
小曳人,
1) 另外学校會否通知家長有乜Competition 可参加 ?
2)  英文一曰有幾多?
3) 普通話日日有嗎?
4) 除了多功課外, ENGLISH ORAL得吾得, 串字,併讀K1開始教嗎?
5) E/C 班,有2位local teachers only ?

THANKS. ...

1/ 唔會
2/大約30-45min
3/唔係,一星期兩堂
4/ 你問其他人好d,我自己教咗,所以唔太知學校教識咗佢d乜
5/ 係兩位local做班主任,但由native teacher教英/普
恐龍家

醒目開學勳章 貢獻勳章

原帖由 小克 於 11-8-9 08:17 發表
KM is famous for P1 allocation to La Salle and Maryknoll because over 80% of their kids live in 41 school net and their parents are old boys of these schools.

應該唔係喎,我識嘅同學仔家長,無一個報名時係住响net41!
收咗先搬嘅就有!
恐龍家
‹ 上一主題|下一主題