用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 備戰大學 請問高中除咗佐敦E字頭補chem外,還有其他補chem好的嗎 ...
發新帖回覆
go

請問高中除咗佐敦E字頭補chem外,還有其他補chem好的嗎? [複製鏈接]

醒目開學勳章 貢獻勳章

我仔跟過深水埗gary 同太子chris

覺得chris好d
恐龍家

醒目開學勳章 貢獻勳章

happyfamilybaby 發表於 23-3-21 14:20
Element有2位阿sir, Gary & Chris?
抱歉,我唔清楚element,係咪令你confused?我只係google search揾到呢兩位chem 老師
用key word "chem gary sir" "chem chris sir"
一位响深水埗有自己office,另一位响太子
恐龍家

醒目開學勳章 貢獻勳章

Mama1398 發表於 23-3-21 21:21
謝謝!不過我WhatsApp 佢詢問課程, 還未復。請問是否大班live班的?

佢地方細,我估頂多坐到1x個學生

我地當時係上單對單嘅
恐龍家

醒目開學勳章 貢獻勳章

ok_ko 發表於 23-3-22 09:09
邊句真? 跟過定 未 跟過?

refer to 早前回覆 #13

我仔跟過深水埗gary 同太子chris

覺得chris好d

我地當時係由google search 到兩位導師
孩子無正規跟過DSE 課程 (考時只係初中生)
以自修生身份跟導師學習,並考IAL

恐龍家

醒目開學勳章 貢獻勳章

ok_ko 發表於 23-3-23 09:08
明白了。原來你意思係search唔到Element。

本來無呢個意思

因為我地本身無意揾名師,只需要一個導師帶一帶孩子
佢理解力強,只係怕所識嘅同課程中間有所缺漏

孩子本身响科大DP已讀完level 2

恐龍家
‹ 上一主題|下一主題
發新帖 回覆
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊