用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無人收到馬鞍山靈糧同合一堂録取通知? ...
樓主: jenniferzhu
go

有無人收到馬鞍山靈糧同合一堂録取通知? [複製鏈接]

醒目開學勳章

我都系最喜歡靈糧,我地囡囡都系上午班,咁,佢地可以做同學仔呢。

原帖由 siubei 於 10-11-24 15:13 發表
我阿女考了3間幼稚園:
1)張煊昌----get am offer
2)合一堂-----get pm offer
3)靈糧-----get am offer
我只交了靈糧留位費, 因為我最喜歡這間,所以考到am好開心....另外原本報了聖心及美善以防阿女冇人收(其實佢哩1 ...

醒目開學勳章

有咩好我唔系好清楚,個人喜歡佢活動教學,想囡囡返學返得開心又學到野,我就好開心。

原帖由 拾仔 於 10-11-24 15:59 發表
其實靈糧堂咩好個個媽媽都讚GA???

醒目開學勳章

各人喜欢各人選擇嘛,不過你都言之有理,缺點:校園確實細佐的;好處系個度教師比我感覺有愛心同耐心(其實我選佢系因為佢近我又收我囡囡讀AM(只需要同囡囡行8分鐘內就到,一路有瓦遮頭,落雨都唔驚),所以我米選佢嘍。
原帖由 sharper 於 10-11-26 16:10 發表
我又唔覺得放棄靈糧有咩可惜喎
靈糧都收左我囡囡但都唔會讀
其實我都唔知點解靈糧係馬鞍山會咁受歡迎
地方細又陰陰沈沈
除左d班房佈置得幾靚外
真係搵唔到其他優點
面試個日安排又差
足足係間房仔困左個幾鍾先有得面 ...

醒目開學勳章

聽完你講,我更放心將囡囡交俾佢地呢

原帖由 BBChan1006 於 10-11-29 02:06 發表
靈糧真是一間充滿愛心及快樂的幼稚園, 本人的女兒現於此校就讀K1, 短短的三個月裡面, 看到女兒真的學到很多東西, 包括知識, 禮貌, 服從, 自理等. 另外直得一讚係老師真係好有愛心, 本人是在識媽咪, 不論本人任何時間 ...

醒目開學勳章

回復 3# buddaau 的帖子

我覺得唔關事,佢初初問我會唔會考慮PM班,我話只要有得讀AM或PM都無問題,最後,佢地收佐囡囡AM班。
‹ 上一主題|下一主題