用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 東區嶺南中學 -v- 佛教黃鳳翎中學 (急!)
go

東區嶺南中學 -v- 佛教黃鳳翎中學 (急!) [複製鏈接]

佛教黃鳳翎中學,校風幾好,成績無法架,係B3學校.灣仔同中西區派去多既.好乖下架.

宗教,係學校來說,上課並不太過說教,請不要介懷.主要教做人處事,導人向善.今天還見到有學生回校,其他學校,可能已約埋出來唱K啦.我阿囡今日都走左去以前小學既託管做義工啦,又可做功課,又吾怕壞.所以不要太自我規範,包容D便可.

吓??原來驚呢D???

考完PS1再叩門啦.點都要預左讀架.ADD OIL!!

玫x崗~~~吾係化??早排我有有個同學教琴架,佢話有個學生攪大左人個肚....老老實實,妳標籤左佢,俾間幾差既學校都會好過佢啦..小朋友及大人要知道,做人處事吾係事必要人人一樣.我以前輪班工作,幾年都無紅日放,吾會同屋企過節,反而平日會珍惜一齊既時光...今日已放假,我2個囡都返左學去幫老師做野.政府一定有紅日俾妳,反過來睇,佢放BUDDISH既假,妳又要返工,咁又點呢?傻瓜來架,吾係另頖呀......哈!!

阿囡選校時,老師叫全級學生不要選某幾間學校架....大家都知邊幾間啦...係香港讀書,有幾遠呀,細路仔,吾通行2步要妳抱咩..吾好做直升機家長....我一家4口,朝朝由元朗出香港返工返學..負擔吾到港島區既樓.吾怕既!!
‹ 上一主題|下一主題