用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 寶血幼稚園
go

寶血幼稚園 [複製鏈接]

原帖由 corylai 於 11-11-1 14:15 發表
好開心,收到信啦,收左阿仔上午班!

咁快, 頭先開信箱未有信, 我個仔面試顧住自己玩又"um"春仔上身, 唔reject 都偷笑lu

原帖由 flv33 於 11-11-1 16:56 發表
我落去睇過, 冇信個心又急, 打電話去問, 姐姐話收, 唔收, waiting都會有信收, 我個仔又係顧住自己玩玩具, 但都有答問題, 但miss連佢個名都冇問, 顏色又冇問, 睇怕唔鍾意佢, 冇行~ ...

我地最後先in, 同组其他差不多走晒, 老師都無問佢叫乜名, 我個仔係超细仔, 剩同佢玩玩具睇返應, 同問我係咪自己凑, 有無返PG, 有無成日同同齡小朋友玩, 老師後尾睇本健康册,  先知佢歲半語言唔pass

原帖由 flv33 於 11-11-1 17:32 發表
你仔仔2009年12月出世? 我個日3:30 in, 有問我係咪自己凑, 有無返PG, 仲問我係屋企仔仔多唔多嘢講, 我個仔係多口仔, 唔知點解見到玩具就唔出聲剩係玩, 激c我, 我同佢講咗再見到miss唔好剩係玩玩具, 等老師同你講bye- ...

Yes, My son is 0912 small boy, in 10:30, he likes to talk too

原帖由 flv33 於 11-11-1 17:39 發表
其實d玩具都唔好玩, 但個仔見到個不倒翁好得意, 搵個身撞佢, 係咁撞係咁撞~

My son only plays cars & kitty piano

原帖由 nlj1216 於 11-11-3 11:16 發表
We received letter yesterday from PB - offer PM waiting list - does that mean that they have rejected us?

My hubby says that schools do not send reject letters, they normally just offer waiting list  ...

My small boy got reject letter
‹ 上一主題|下一主題