用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 468個pn位於九龍塘迦南
go

468個pn位於九龍塘迦南 [複製鏈接]

原來有咁多呀? 係邊間KLN TONG?
我果日INTERVIEW N班老師話ONLY得PM班 , 據我所知而家有AM 班咖BOR (我IN CUMBERLAND ROAD CANNAN)我想知下年係咪只開PM, 定係AM收晒剩返PM位?

我係in左cumberland果間, 想問下果間有幾多個n班位呢, 有冇家長知? 一間有4百幾個 ?!
同埋幾時會知結果呢 ? 係咪3個星期左右?

咁一間有4百幾個位真係好多喎, 有am 班佢點解老點我話得返pm 班 ??!!我明明記得我係填考am 班。
cclemon你講得啱, 真係各有"缺點", 但啟c 收得好少人咋喎, 個位又相對好似難求d。
而我心儀果幾間連interview都未開始, 面對offer都好似雞肋一樣-- 食之無肉,棄之有味。

cclemon, 聽埋你咁講仲徬徨, 兩間都係in 完之後先聽到負面消息。雖然仲未到時間交留位費, 但我諗我多數都唔會留位喇, 如果最後心儀學校冇offer, 可能等bb 夠2歲再搵插班好過喇。

幾時出result咖, 我果日冇留意老師點講? 印象中好似聽過3個星期?!係咪呀?

唔該晒~
‹ 上一主題|下一主題