用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 Apple tree今日終於收到啦
樓主: newmo
go

Apple tree今日終於收到啦 [複製鏈接]

Re: Apple tree今日終於收到啦

haomama,

e~~~ 你買左呀 ??...
我仲想買 tim, 要6歲或以上先至有用 ??
買得過嗎 ??

haomama 寫道:
其實我覺得要6歲或以上先至有用

all,

我買左o勒.... 明天送貨 ??

唔知是否如大家所講 咁正 呢 ??

all,

收左貨了...... 比想像中好d ...

$1380 都算係咁喇~~ 我hubby 最有興趣 係 附送o既 2張 郵輪船票 ... 我屈個sales 送的 ...

我囡好有興趣 玩左1本書, 我未識 install d 書, 暫時只玩到1本書o者...

我覺得 電子發聲.. d 感覺唔係咁好 !!... 其實都讀得好清楚o既...

日文 我就未試到, 但只有9本書 for 日文咋~~

仲有成30隻 CD 有排試... ??

係BKo既廣告 lor....

7月時 特價 $1380.-

1支i-pen, 30本書 & 30隻 多功能 CD

你去佢地網頁睇喇 ...

原文章由 monica_kam 於 07-8-9 11:55 發表
mmak~

你是否在書展買的?全套包d咩?謝謝!

好唔好用???....一般喇, 要 每次 install 支筆, 有d 煩 ...

要睇下你個 小朋友 是否喜歡睇書... 佢地有成 21本 係 故事書.. 國語 & 英語 發聲..
另9本 係會話 (國/英/日)

仲有o個d CD 30隻... 我未詳細研究, 如果小朋友肯玩.. 肯聽 配合睇書, 應對學習外語有幫助的...

始終依d 係自學工具, 好睇 自己o既學習動力o既... 一懶 ... 就o徙錢咯 ...

原文章由 CARMA 於 07-8-15 16:20 發表
好吾好用呢?請問現在幾多錢?有冇sales電話
‹ 上一主題|下一主題