用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 第64屆校際音樂節 - 鋼琴
go

第64屆校際音樂節 - 鋼琴 [複製鏈接]

原帖由 Heidi媽 於 11-9-5 11:58 發表
not 高手啊~
除了little flower外, 其他兩首我都有譜.

Hi heidi媽,
我都幫緊細囡搵G3既譜, 麻煩你可唔可以email埋俾我呀?  Million Thanks!!
(Please check PM for my email address)

另大囡就今年7級, 初初望過下bartok首怪歌, 不過老師話彈scarlatti首sonata喎.  係今年G8既考試歌. 聽聽下覺得幾好聽.

有冇人有junior既duet譜, 想睇下可唔可以兩姐妹玩下(未試過), 但這是我憧憬的畫面.:)

原帖由 Heidi媽 於 11-9-5 13:14 發表
Hi 濤兒,
我都覺得G7嗰首歌好好聽.

係呀, 越聽越好聽!

原帖由 lemonyin 於 11-9-10 23:10 發表
I urgently needed the three pieces for G3 piano....would anyone send to my email...
[email protected]

Million thanks

請問有冇人有G3的Little flower呀? 我search唔到呀!
麻煩email to [email protected].
Many thanks!!

原帖由 十月媽咪 於 11-9-11 09:06 發表
SEND咗畀你, 睇吓收唔收到!

收到喇, 唔該晒!!!

請問有冇人有piano duet junior既琴譜呢?想睇下咩程度啱唔啱兩個囡囡夾!好想見到兩個囡一齊參加duet!!

如有者,請留言或PM告知,等我PM個EMAIL ADDRESS俾你(版主啱啱話唔好在此留個人資料喎),
萬分感激!!

原帖由 十月媽咪 於 11-9-16 14:32 發表
我都揾緊,頭先去通利問,話最快都要個半月至有;柏斯仲誇張,話可能要三至四個月!蚊都瞓!

thanks for your reply.  哎吔, 咁咪唔可以係截止報名前睇左譜先囉.  最慘係我唔知咩LEVEL.  有冇人有去年的piano junior duet譜可以e俾我參考下呢?

(ref:兩個囡囡今年將會參加7級&3級solo)

million thanks!!

原帖由 十月媽咪 於 11-9-17 08:38 發表
濤兒,
我仲努力搵緊, 搵到之後一定SEND份畀你的!...老師話初級組大約係1-3級程度, 我女同個PARTNER都係五級左右, 原則上唔會彈唔掂, 只係怕大家最終係咪抽到時間齊齊夾琴吧!
不過我始終想響報名前知道首歌係點既樣 ...

agreed.  如果係3級以內,我兩個囡應該都可以彈得掂.  同埋佢地應該多機會一齊夾.  不過, 未見過譜就報名,好似唔多穩當咁.

我如果搵到譜都一定SEND俾你.
‹ 上一主題|下一主題