用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 備戰大學 請問高中除咗佐敦E字頭補chem外,還有其他補chem好的嗎 ...
發新帖回覆
go

請問高中除咗佐敦E字頭補chem外,還有其他補chem好的嗎? [複製鏈接]

kirstyau 發表於 23-1-6 08:58
回覆 kkhon 的帖子

女之前網課,依家買片,我間唔中行過聽到都覺得阿Sir把聲好聽又唔悶WhatsApp問 ...

阿女今日第一日上E,佢話有啲悶,有少少後悔。但眼見有同學上完真係勁,又覺得佢恒常test可以迫自己keep住溫書,所以都會頂住喎。

Queenielam88 發表於 23-1-11 09:18
請問是否只需考完入學試合格之後就可插班入讀?入學試是否很深?
因為阿女係中四, 可能要求無咁高, 佢哋入學都有要求做一份PAPER如果合格就可以直接由METAL呢個TOPIC開始, 都係要上返晒D堂, 睇到同佢哋LIVE堂同步先可以排live堂waiting list, 份卷阿女話都深的。

jl118 發表於 23-3-20 19:27
我女都係中四讀,我只係whatsapp 問,佢就直接叫我交錢上堂,冇做paper ,不過都係先上video 排live, 可能 ...

以我所知,由頭開始上唔使做paper,阿女中途插入睇吓可唔可以skip 一個topic,佢哋先會要佢做。

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊