用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 KC匯進 vs 曾氏補習社
go

KC匯進 vs 曾氏補習社 [複製鏈接]

S1 ~ 早 d 去排隊,冇話報 5 到嘅。

打電話去問最穩陣,最好問埋幾點鐘要去排。。

(不過唔等於我覺得 e 兩間係好掂)

frankly 我自己都係 explore 緊。

英文識多 d vocab,exposure 大 d,作多兩篇文,大班教學,平平哋我覺得都 ok。肯睇書嘅,唔補都冇問題。

數唔同英,syllabus 唔同,教先教後就會有分別,大班教學,e 兩間都係跟佢哋自己嘅 syllabus,未必就到每一間中學。

原帖由 B.B.Mother 於 11-2-21 18:26 發表

咁可有其他的建議?
你囡還在灣仔嗰間上英文嗎?

you can pm me?

原帖由 chatroom台長 於 11-2-22 15:47 發表
係呀, 佢地都話未必跟住學校既課程教, 可能有教先教後.

Rattie, 可唔可以比多次你 email 我, 我又有d野想麻煩你, tks a lot !

not received? resend pls. tks.
原帖由 chatroom台長 於 11-2-22 16:11 發表
send 左喇 ok 嗎 ? tks a lot !

I have just sent you one - perhaps you may try to reply to see if it works.  If not, I will pm you my email address.

原帖由 chatroom台長 於 11-2-22 19:07 發表
Hi Rattie,

我個pm壞壞地可否 send email 給妳 ?

如果 e + 你已經覺得一星期上2堂係有難度就 5 好報曾氏 la,因為一定要補堂,otherwise 曾太係會請你走 ge。補習啫。。。

原帖由 chatroom台長 於 11-2-24 16:24 發表
原來真係既, 我想請教下如果中一唔去呢d出名既補習社, 只係自己買多d補充係屋企做, 錯左叫番補習姐姐解釋下, 其實得唔得呢 ? 因為一星期上2堂真係有d難度.

...
‹ 上一主題|下一主題