用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 學之園幼稚園(日出康城) 有無媽咪今日有去日出康城學之園既開放日呀? ...
go

有無媽咪今日有去日出康城學之園既開放日呀? [複製鏈接]

有無媽咪今日有去日出康城學之園既開放日呀?

大家一齊討論一下丫..

謝謝~
   0    0    0    0

我住藍田. 報出年.N 班, 我囡囡係..0904 BB..

我覺得搭地車過去都幾煩..我係調景嶺站足足等左 4 班先有車入去..

一出地車站, 佢俾我想像之中行得遠... 而且係.S 型咁行.. 行多左好多路... 因為我之前諗過, N 班返學就自己湊佢返學, 放學就搭校車....  不過佢行入去咁遠, 小朋友返學都好辛苦.. 呢點我覺得要考慮..

謝謝CCCM, 呢個我都無留意到...

"如果搭校車, 我留意到果條環保大道, 十居其九都係重型貨車, 諗起部校車塞係d泥頭車, 貨車, 垃圾車中間都幾恐佈.."

校內環境俾我想像中細, 公共空間感覺好似好細咁.不過我覺鐘意佢個.INTERACTIVE STORY TIME, 好似幾好玩咁.. 但行起上黎有.D 亂既感覺.

不過我個人幾鐘意佢既課程, 最重要係藍田無乜好選擇.. 所以都會考慮一下. 等佢.INTERVIEW 個時再睇睇環境如何..

tantanmama, 行過去個時反而我又唔覺得有臭味...

不過經過左一個有狗屎既單車場先去到學校..我諗呢D 年尾應該唔洗經果度去學校..
‹ 上一主題|下一主題