用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 播道書院 P.1E 的朋友們pls come in!
樓主: beetle
go

P.1E 的朋友們pls come in! [複製鏈接]

原帖由 CanS 於 29-9-2009 13:49 發表
HIHI
好耐冇上BK, 一入EC 見到P.1E的主題真好
你地好呀, 我個女都係讀P.1E的, 佢叫KATIE.
請多多指教

welcome, 我囝囝有講過你囡囡, 他們會在小息一齊玩....

原帖由 yiuyiuyiu 於 30-9-2009 09:08 發表
你好, 我係 Samuel Cheung 媽咪呀 !!!

Have a nice day !!!

Yeah! Welcome!

原帖由 tracyfo 於 28-9-2009 13:56 發表

可能D天氣又時涼時熱, 小心D呀...

我上星期都同呀仔睇左e生, 佢中耳炎... 應該要食2星期藥..
教左佢係學校要記得自己食藥, 希望佢記得啦... ...

佢好啲未呀?

原帖由 V-Square 於 6-10-2009 09:01 發表
係bk 講太多私人野有時唔係太方便, 同埋都未必可以咁成日上bk
大家介唔介意PM D 資料比我做統籌, 如 :

Your name :
child name :
email address :
mobile no. :
msn (if any) :

等我整理好再email 番比你地keep? ...

PM 咗啦!  Thanks.  

We can talk about going out together through the email, cos' just received the school circular about school coach services.  is it ok?

原帖由 V-Square 於 6-10-2009 09:05 發表
你地d 小朋友有無學swimming?
我宜家想比2 個女學, 有無好介紹?

係史丹福, 比較近.無特別比較其他

原帖由 V-Square 於 12-10-2009 09:22 發表
Hong Kong Wetland Park
14/11/2009 -- v-square
28/11/2009 -- v-square / brendalam

HK Zoological & Botanical Garden
9/1/2010
6/2/2010

囝囝响星期六要學嘢, 所以跟唔到學校去。

正計劃重陽假期(26 Oct)去濕地, 有冇興趣?

原帖由 V-Square 於 13-10-2009 09:36 發表
你地今日有無帶月餅盒返school?

帶咗啦....

18 Dec is school picnic.  請問有冇家長去呀?

我已經報咗名啦...

原帖由 BRENDALAM 於 20-11-2009 13:35 發表
  只給一位家長去的, 你未收到通告可能漏了, 打電話問下老師啦.

通告已經要在19 Nov交俾學校, 要問吓老師啦!
‹ 上一主題|下一主題