用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 學之園 有interview信味呢?
樓主: luxxxx
go

學之園 有interview信味呢? [複製鏈接]

原帖由 calbee6 於 10-3-10 01:04 PM 發表
why didn't give them a chance? it's not fair to small b

咪係,最起碼都應該比d細b一個interview機會!

原帖由 wendycyp 於 10-3-10 01:23 PM 發表
我個仔有時星期六日去街, 都可以上午唔瞓, 捱到下午嘅, 只係我擔心佢到時心情唔好lor!!  如果真係11am開始in, 我相信佢都頂得住嘅, 唔好要佢等到瞓著就得喇, 哈哈!

...

應該唔會嘅,等候其間一定有嘢比小朋友玩嘅,唔會悶親佢地啦!我地嗰日都未夠鍾就去到本來想等夠鍾先入去,點知啊仔見到入面有滑梯,死都要拖我入去玩,仲玩到老師叫名排隊佢都唔肯走,我拖佢走佢就想反抗,最後比粒m&m's佢,即刻乖乖跟我行,真現實呢!:;pppp:

原帖由 ET0626 於 10-3-10 01:53 PM 發表
想問下真正開始的時間會否比原本編排的時間遲好多?

我冇睇過時間呀,不過我同仔仔早咗少少入去,玩咗一陣都到我地喇!到完成所有interview,daddy就話唔夠一個鍾(daddy喺門口等)

原帖由 boboapril 於 10-3-11 12:31 PM 發表
我剛剛拿到application form for 2011入學的,職員叫我現在可以入form,本來都唔緊要,但係要交相,我只可以交到現在好bb的相,咁我要唔要咁早申請?

另外想問申請表要好認真填嗎?佢只有三行位要我答why choose LH?what ex ...

我就另外搵張紙寫完夾落份form到!
‹ 上一主題|下一主題