用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 九龍城聖家書院成績,校風和屬band幾呀? ...
樓主: tunghei
go

九龍城聖家書院成績,校風和屬band幾呀? [複製鏈接]

唔知「聖家爸爸」乜事被 banned,想請教下佢都唔得!  

誰人受痛苦被懸掛在木頭  至高的愛盡見於刺穿的手

easoncheng 發表於 14-9-20 05:32

回覆 奥脫福 的帖子

因為講左一句'band 3學校好難咁易改觀/洗底'....類似說話,

忠言往往逆耳,網上既野,認真你就輸了!咪由佢囉!

好似聖家爸爸果間新舊乜乜,呢輪在<小一選校>果邊仲成日俾人「vs」,又或者
20分入唔入到之類。。。我講過一次聖家爸爸的個案,都仲有人包拗頸話係隨機編
號唔好至派唔到笏笏之類的說話。好快新舊乜乜又再回復「真身」,繼續熱捧。我無
再回呢d題目喇,你地繼續支持呢間學校啦,反正與我無關!都係果句啦,一百多人
中排二十係B2生,我讀「樂X堂」算把啦,至少佢係「零分者恩物,入表自行即入
!」,簡單得黎仲唔駛再煩!

至於分身,我公司成坐大樓都係同一個IP,我估無一百都幾千個啦!
(刻意加多兩個零。。。因為呢度係一個受歡迎的網站嘛)

PS:麻煩通知下聖家爸爸PM我佢的「轉世真身」丫,我或想向佢請教一下關於聖
家的事情,唔該。

c1234 發表於 14-9-20 13:05
回覆 TwinWong 的帖子

4班,每班收2個街外人,total 8人,那麼若不是直屬小學,街外人真的很難入:thinking ...

當真?!咁你應該好少黎呢版,或者今年七月打後無黎過,所以你唔知有B2生乙五入左
聖家書院。

‹ 上一主題|下一主題