用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 自閉寶寶 Bioresonance therapy醫好自閉症?
樓主: FoEE
go

Bioresonance therapy醫好自閉症? [複製鏈接]

有冇家長試過"Bioresonance therapy"? 香港有個center, 電話問過, 佢哋話呢個治療法好簡單, 坐喺部機一個鐘(唔知要做幾多次), 可以醫好自閉症....

如果咁好呢個世界就冇煩惱啦...

有冇人試過?
   0    0    0    0

bioresonance

原帖由 heihei007 於 10-9-29 12:44 發表
我覺得好好。我之前都有上來勉勵過媽媽們。你地可以睇下我之前的分享。
http://forum.edu-kingdom.com/viewthread.php?tid=2230691&extra=page%3D3

阿仔由講野無么人明(因為佢之前淨系識uP好多但無意思的話)到依家 ...

Didn't know there are other centers.  The one I referred to above is in Jordan.  I have already made an appointment to do the evaluation soon....

Does it work?

原帖由 autism-hk 於 10-10-15 03:43 發表
I know that there is a similar service operated in HK side (Causeway Bay) by a parent of child with ASD (for around 900-1000 per hour).  The operator promised to provide discounted rate for AHK referr ...

我的兒子做了6次(l個療程). 語言方面有一點點進步. 最大的分別是在家吃飯現在少了揀擇. 以前在家他不吃葉菜或一塊塊的肉.
治療師之前說他對牛奶敏感, 現在經治療後可以吃了(但其實究竟是否有過敏感我也不知道).
第一次做測試時治療師說「復原」可達八九成. 將会再做多l個療程, 希望有效吧
‹ 上一主題|下一主題