用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有冇人報咗咁多間,間間都waiting呢?
樓主: NaraDeer
go

有冇人報咗咁多間,間間都waiting呢? [複製鏈接]

我!
真係好苦惱,都唔知點算,報左10間,10間都waiting

0    0    0    0

回覆:kitwing888 的帖子

有咩打算呢?

回覆:有冇人報咗咁多間,間間都waiting呢?

真係令我冇哂心機,我都唔知點好

Waiting都唔知要等幾耐,問題係我冇交現讀學校留位費,完全冇backup

引用:回復+NaraDeer+的帖子 末有其他offer之前

原帖由 wswchu 於 13-03-04 發表
回復 NaraDeer 的帖子

末有其他offer之前,點解唔交左留位費先,太博啦。
咁如果到八月都冇消息冇K1收,九月咪冇書讀羅?

引用:回復+NaraDeer+的帖子 可唔可以問下依家讀

原帖由 wswchu 於 13-03-04 發表
回復 NaraDeer 的帖子

可唔可以問下依家讀緊既學校,補交留位費得唔得。
我都唸住咁做,冇辦法之中嘅辦法

我真係冇乜心機,工作又有嘢煩,朋友又唔多,而家仲要煩學校,好灰,奌解香港教育係令所有人有壓力呢?

引用:我IN佐5間,+4間WAITNG(大約10個人爭1個位)

原帖由 小肥楊 於 13-03-05 發表
我IN佐5間, 4間WAITNG(大約10個人爭1個位)
阿B好唔開心, 佢話: 我會聽話, 我會"街", 我要返學啊, 跟住就會 ...
跟本完全不關小朋友事,每個小朋友也有他們叻既地方,學校用幾分鐘既時間去judge他們適合與否是不公平。

引用:回復+bopui0607+的帖子 我報咗8間,一間無

原帖由 lalamike 於 13-03-05 發表
回復 bopui0607 的帖子

我報咗8間,一間無去in
Agree

引用:waiting+有冇機真係好難講.+當年我d+waitin

原帖由 bopui0607 於 13-03-05 發表
waiting 有冇機真係好難講. 當年我d waiting最終都冇行, 不過好彩我另外有好幾個offer. ...
At least u hv offer. I hv waiting only ja!

‹ 上一主題|下一主題