用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 York York York!
go

York York York! [複製鏈接]

我呀囡上星期見完york呀, 有無家長都係interview完ga, 入黎傾下丫!
   4    0    0    0

回復 1# 大白豬 的帖子

大白豬, 你好呀, 你小朋友係仔仔定囡囡, 幾大呀? 我呀囡仲未夠一歲呀, 所以interview時都無咩反應, 佢唔喊我已經好開心啦!

回復 2# Doris_Ray 的帖子

doris n ray,
你好呀, 你地in 幾點ga? 我in 2點仲呀

回復 2# Doris_Ray 的帖子

係呀, 老師比左隻光碟呀, 但我未睇呢!你睇左未呀??

回復 1# Doris_Ray 的帖子

我就唔太緊張, 因為呀囡咁細, o個日表現真係mama, 我唔抱有希望lu, 當攞經驗jar!

回復 2# kartimmi 的帖子

唔好咁擔心啦, 一定有好消息GE!收到信記住黎報喜呀!

回復 2# 大白豬 的帖子

我呀女幾乎條條都唔識, 講真GA, 未夠一歲人仔, 邊到識聽指令丫...何況我唔係全職媽媽, 無咩時間TRAIN到呀女.

回復 1# johnnyyu627 的帖子

你已經有呀女返緊, 唔怕wor, 實得啦!

回復 4# kartimmi 的帖子

其實am同pm有咩好處不好處, 大家不如在這裡分享下丫

回復 1# 大白豬 的帖子

但係如果PM班會少人D, 我會選PM班, 因為人太多, 會好易病呀….

回復 2# namkaman 的帖子

係呀係呀, 之前我都睇POST得知有D人已收到信, 應該不會有太多位淨。

回復 1# kartimmi 的帖子

我都未入過舊校舍呀...

回復 6# kartimmi 的帖子

我都係咁諗呀, 所以就算in完唔收, 我出年再寫求位信...wakaka

回復 3# kartimmi 的帖子

依家寫....咁係咪依家寄呀?

回復 1# kartimmi 的帖子

icic, 請問邊到有版睇點寫呀

係呀, in之前老師已經講左會有公仔同cd攞走, 但其實不是公仔, 是手指偶.

回復 3# namkaman 的帖子

嘩, 一日check兩次信箱咁緊要? 我預左唔收啦, 返到屋企睇下台面有無信, 無信都唔會太有感覺!

唔好話你地未收到interview通知的驚無位丫, 我地in 左都覺得佢好快會full 呀,因為佢真係in左好多小朋友, 而pn位又只有百六人到, 實唔夠分

homepridealice 講得好啱, york閒閒地in 千幾人, 點可以收晒, 仲有, 收到waiting的家長, 亦可能報喜不報憂, 同埋d跟車antie可能只會以學生靜唔靜黎分佢地好唔好, 如果佢地走黎走去, 坐唔定, d跟車antie一定覺得佢地唔, 但我地身為家長, 實唔想bb一舊飯咁lar, 坐唔定好正常

回覆 84# ta__ta 的文章

ta__ta, 你不應因為別人的睇法而改變對自己小朋友的期望, 無話低唔低, 因為個個小朋友都不同, 性格及家庭背景都係好大因素, 我的期望比你還要低, 我只期望呀囡開開心心返學放學, 身體健康便是我最大心願了!

‹ 上一主題|下一主題