用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 York York York!
樓主: 陳雙兒
go

York York York! [複製鏈接]

其實表佢地實收ge, 但係未必咁快有得in, 可能同我地呢d second-in的一齊出年年頭in

原帖由 tc78 於 11-11-3 15:47 發表
請問各位知唔知道York PN仲會招生嗎? 上網見到仲可以download application form, 係咪仲可以申請呢?

你唔好唔開心啦, 我都有一個朋友的囡囡係大b, 一月出世, in左klt 啓思都唔收!

原帖由 leungcnine 於 11-11-4 12:29 發表
雙兒, 你有無in kln tong啟思? 尋日我收到啟思通知唔收我囝囝(May2010 中B), 有d 失望, 因為囝囝in 啟思表現好好架, 但york 表現就好差, 需要啟思係我後備選擇, 但唔收都好失望囉 =_= ...

各位, 我一排無追你地D POST啦~~衣家有D時間, 所以入黎探下你地, 但剛才見到有MM話K2 D學費加埋多元智能要成六千幾一個月(可能仲有D雜費呢), 我覺得對家長真的會很吃力呢 (我自問就真的比不起了), 但為了自己的心愛兒女, 又很難取捨, 大家加油吧!

其實各位MM又唔好比佢的學費"客"親, 可以比小朋友係YORK到試下INTERVIEW其實都是一件好事, 攞下經驗, 收左先諗讀唔讀LAW

ICIC, 原來另有原因, 咁唔緊要啦, 你都係出左30蚊報名費即, 唔會好蝕!

原帖由 cat8141210 於 11-11-22 12:15 發表

其實除左學費係考慮因素之外...
因為我姑奶個女係YORK畢業的...
佢講左D COMMENT比我聽...
我聽左之後先有呢一個結論...

可否都pm我呢? thx

原帖由 cat8141210 於 11-11-22 15:42 發表

NAMKAMAN...已PM了你...PLEASE CHECK..
‹ 上一主題|下一主題