用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 已收到st. cat application form
樓主: nc2000
go

已收到st. cat application form [複製鏈接]

回覆 1# Hayliefong 的文章

我收到PINK FORM - 我仔仔係3月的.
做父母好要不斷學習, 感覺極像要從新開始讀幼稚園一次--> 小學--> 中學........真是學海無涯.

我的BB係2007年3月的. 選廣東話INTERVIEW, 都係PINK FORM.

所以我認同早前有家長在BK的分析:
粉紅色= 大仔
綠色 = 細仔.
我係11月7日下午2時. 我查看BK的留言, 好似大仔都係.
下午的. 可能同年齡去做面試公平D. 吾知係吾係呢?

原帖由 Tabobo 於 13-10-2009 15:54 發表
我 bb 係 0707 bb,
我地 choose english for interview
係 pink form wor !
做父母好要不斷學習, 感覺極像要從新開始讀幼稚園一次--> 小學--> 中學........真是學海無涯.

我選了英普班,因為我的普通話基本都可以,我也有教BB一點點。

好似英普班係要考小朋友普通話的,加插一節考的。 

原帖由 lswkaren 於 14-10-2009 12:29 發表
如果選廣東話interview, 係咪應該係將form選英粵班呢?
‹ 上一主題|下一主題