用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 2013年想報考根德園K1既媽媽請入黎傾
go

2013年想報考根德園K1既媽媽請入黎傾 [複製鏈接]

但是超難入,最少7000人報

回復 4# shevachevy 的帖子

我囝囝現在敢唱,但明年大個仔反而未必,我朋友個女in k班反而差,完全吾講嘢,因為大個咗反而有自主思想

如果你有留意隔離forum. 今年傳10000人in kv and sc. 但收得人較多。
1000-2000人in Kowloon tong pn
2000-4000人in Kowloon tong 出名pn
7000人in pc. 但收人少

10000吾知真吾真,但我好肯定pc上年有5000,今年差吾多7000。pc 都7000 ,pc 填forms 好煩架,而且中中,少啲人那杯茶,所sc or kv 有差吾多10000吾奇,因為好多都以搏一搏心態見。
我check 過2010有接近90000Bb出世,有一半人大陸,即大概45000hk Bb ,比前一年多咗8000個bb(即今年k1interview小朋友),所以下年更多。

回覆 37# cat8141210 的文章

Pc=培正.

識人裏面做,上年肯定大約5000,今年未問,但隔離forum有一樓主好清楚架,佢話大約6000-7000,佢啲資料準架,因為上年佢都講啱,我問番朋友

Kv下年架,冇pn

zcw2011  i just found out from website , oh god  發表於 12-3-27 21:57

回覆 87# cat8141210 的文章

請問kv會由net面試?!點解會分英普和英粵?

原帖由 janiceso 於 11-12-4 12:52 發表
我孖B係細B(0910), 今年KV & SC都唔收,想出年再嚟過,做超大B,會唔會對佢地有影響呢?呢個係我呢排成日係度諗嘅問題....

通常11和12月做超大B,10月比較少,好似浪費時間,如果有其他offer,都吾一定sc or kv
‹ 上一主題|下一主題