用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 嘉諾撒聖心幼稚園 聖心幼稚園(羅便臣道)有無人會去報名呀 ??? ...
go

聖心幼稚園(羅便臣道)有無人會去報名呀 ??? [複製鏈接]

如題.....本人是住將軍澳區,替女兒報這間幼稚園好嗎 ??? (我知地區很遠)正考慮中, 有無家長女兒而家係聖心讀緊但又不是住港島區呀 ?? 請大家比吓意見

0    0    0    0

BB0407,

GH唔收我個女 ,自問果日interview阿女表現都唔錯,先生問佢既問題叫佢做既野阿女都做哂,但唔收囉~~所以其實我覺得大女唔一定會收,不過而家只係in左3間,有2間offer在手,其實spk我都會報,但聖心真係偏遠, 真係要認真為女女考慮....

原帖由 BB0407 於 09-11-26 13:30 發表
candykiki123, hecabb,

你吔兩位囡囡好似gh都收左喎,因為認得你哋囡囡張相,唔知又無認錯呢?

gh都收左我囡囡,但我都會報聖心,我都係住將軍澳,路程係會遠些架。

...

iantsang,

thanks for your comments, 如學校有保姆車去將軍澳,我諗多數都會報,見有咁多將軍澳既家長都會去報,我都放心

原帖由 iantsang 於 09-11-27 00:56 發表
For your information, there are many SHCK students from outside of HK island, with many of them from TKO too.  There are nanny bus from TKO and other parts of Kowloon/ N.T. to SHCK which can solve the ...
‹ 上一主題|下一主題