教育王國

標題: 跑馬地寶血收左我兩個bb [打印本頁]

作者: beautycandy    時間: 07-11-7 13:00     標題: 跑馬地寶血收左我兩個bb

好開心,今日收到信,收左佢地讀k1上午班,不過要搬屋了,因為太遠.
有冇媽媽都收到信,交流一下
作者: rosewong    時間: 07-11-7 14:50

剛剛收到寶血幼稚園取錄上午班的信件,感到很是高興,因是第一所面試及獲取錄的幼稚園。
我會於本週五到學校辨理手續,然而由於可能將會搬屋的開係,現正有點猶疑是否應順道預留校車。
作者: moonychan    時間: 07-11-7 14:55

你地咁勁既, 搬去跑馬地? 你地就好啦.....
作者: YnnMa    時間: 07-11-7 14:58

HI! CANDY,

你兩個小b 係twins?

我末返屋企, 所以未知結果。

係啦, 你仲有無考其他學校呀???
作者: rosewong    時間: 07-11-7 15:11

唔係搬去跑馬地呀!
現時住址屬筲箕灣線;但將來可能會搬往柴灣區;若預留車位,不知應選哪一條線(因兩條路線唔同價錢)。:
作者: tsechris    時間: 07-11-7 16:12

我個女入下午班,有冇人入下午班
作者: mimi1102    時間: 07-11-7 16:55

寶血都收左我個女上午班呀 ~ 好開心呀~
作者: vanwy    時間: 07-11-7 17:34

我都好想知,但未返到,上網又睇唔到,請問你地囡囡係唔係大B,面試表現好嗎??
而另一間呂郭碧鳳就收左我個囡讀上午校啦,星期六同一日上下午接見
作者: mimi1102    時間: 07-11-7 17:38

beautycandy,

蘇浙係唔係都收左你對twins 讀下午班呀 ? 你會點揀呀 ?

原文章由 beautycandy 於 07-11-7 13:00 硐表
好開心,今日收到信,收左佢地讀k1上午班,不過要搬屋了,因為太遠.
有冇媽媽都收到信,交流一下

作者: 蛋蛋媽410    時間: 07-11-7 18:35

寶血都收左我個9月囡囡上午班~但信未到手,
好驚家人睇錯...如係就開心C我~
可唔洗in其他....><"
作者: mimi1102    時間: 07-11-7 18:38

哈哈 ~ 其實我都唔係100% sure 係上午班, 因為我係叫我個未讀過書的婆婆幫我睇 ...所以唔知佢有冇睇錯"上/下"

原文章由 蛋蛋媽410 於 07-11-7 18:35 硐表
寶血都收左我個9月囡囡上午班~但信未到手,
好驚家人睇錯...如係就開心C我~
可唔洗in其他....>

作者: vanwy    時間: 07-11-7 20:18

寶血都收左我個9月囡囡入上午班,今日另一間呂郭碧鳳都收我個囡入上午班,今日真係開心都喊,好感動.....
作者: 蛋蛋媽410    時間: 07-11-7 20:34

原文章由 vanwy 於 07-11-7 20:18 硐表
寶血都收左我個9月囡囡入上午班,今日另一間呂郭碧鳳都收我個囡入上午班,今日真係開心都喊,好感動.....

mimi1102~vanwy~

係呀~一陣夜d先信到手~如入到同大家做同學仔~一定感動c~
因之前只預自己區d加南/得寶收9月細女咋...
作者: applecarey    時間: 07-11-7 20:37

作者: aminafy    時間: 07-11-7 20:37

me me!!!!  But I prefer the morning session myself.....  

Anyway, still happy

原文章由 tsechris 於 07-11-7 16:12 硐表
我個女入下午班,有冇人入下午班

作者: ding111    時間: 07-11-7 20:44

其實係點分上、下午呢?我好似冇揀過,雖然寶血收左小b讀上午,始终都係可喜可賀,另外恭喜咁多位!
作者: chukee    時間: 07-11-7 20:55

今日收到信,寶血同呂郭碧鳳都收左我個仔讀上午班,其實你地覺得邊間好d?呂郭碧鳳今年有39%人入軒尼斯官小,好似都好好
作者: bcwong    時間: 07-11-7 23:58

我個女入下午班
I'm happy but prefer a.m. session lor
作者: beautycandy    時間: 07-11-8 00:24

我阿bb們in.左st.clare,york,
將會in.st.cat,真光,st.paul及宣道.
但我個人很喜歡寶血,但都會試下去in.當同阿bb們親子活動之一.
作者: beautycandy    時間: 07-11-8 00:25

我沒有in.蘇浙,有對bb好似我對孖女嗎

原文章由 mimi1102 於 07-11-7 17:38 硐表
beautycandy,

蘇浙係唔係都收左你對twins 讀下午班呀 ? 你會點揀呀 ?

作者: beautycandy    時間: 07-11-8 00:27

我都會星期五上午去註冊,但因未知會搬去邊,所以都煩緊到時唔知會唔會冇車位

原文章由 rosewong 於 07-11-7 14:50 硐表
剛剛收到寶血幼稚園取錄上午班的信件,感到很是高興,因是第一所面試及獲取錄的幼稚園。
我會於本週五到學校辨理手續,然而由於可能將會搬屋的開係,現正有點猶疑是否應順道預留校車。 ...

作者: peaceaa1122    時間: 07-11-8 11:49

寶血都收左我個9月囡囡入上午班,好開心:loveliness: 。

蛋蛋媽,
殷殷蛋蛋可能有機會做同學仔。你會選擇邊間多d?
作者: bbmuilover    時間: 07-11-8 12:11

昨天我都收到寶血取錄信收左我囡囡, 係上午班, 好開心.....

mimi1102:

記唔記得我呀??? 你仲有無其它幼稚園的interview????
作者: 蛋蛋媽410    時間: 07-11-8 12:18

殷殷媽~

好開心呀,已入左註冊同車費~好野,殷殷都入到~做同學仔la~
寶血同真光係首選~是但一間都開心C~小學又幾鍾意,因為可以有機會幫下妹妹入埋~,你知豬年多BB啦....><

Aidan同蘋果仔都入到呀~
作者: lingling787    時間: 07-11-8 12:21

恭喜各位先!!!
我想明年替小B報讀跑馬地寶血K1,
想請問各位面試時考什麼呢?
因小B剛in完蘇浙n1, 但表現 , 應該冇望了.
所以要好好準備來年in K1,
請幫助......
THANKS!!!
作者: mimi1102    時間: 07-11-8 12:25

bbmuilover,

你係唔係同我坐同一張枱果個媽咪呀 ? 恭喜你呀 !

蘇浙收左我個女讀下午班, 12月1日會in 真光, 有時間會in 埋聖大 (因為同一日)...

咁你仲有冇in 其他呀 ?

我今朝已經入左註冊費, 不過車費仲未入 ..

原文章由 bbmuilover 於 07-11-8 12:11 硐表
昨天我都收到寶血取錄信收左我囡囡, 係上午班, 好開心.....

mimi1102:

記唔記得我呀??? 你仲有無其它幼稚園的interview????

作者: mimi1102    時間: 07-11-8 12:34

lingling,

你唔洗失望呀, 我個女今年in 蘇浙k1好差, 問咩錯咩, 我打左輸數, 佢考完果刻, 我有d失望到想喊..點知佢都收左我個女讀下午班, 而且n1要求冇咁高, 應該冇咩問題

至於寶血, interview好輕鬆簡單, 我見隔離geh 小朋友都有問簡單的問題, 而我個女, 因為剛剛响度玩緊波, 死到唔肯坐底比老師問野, 咁老師就叫佢拋波波比佢地, 然後老師就話"我地今次面試, 主要想睇小朋友手眼運用得協唔協調, 不過我睇佢都好活潑, 應該冇問題", 跟住就走得lu ..

原文章由 lingling787 於 07-11-8 12:21 硐表
恭喜各位先!!!
我想明年替小B報讀跑馬地寶血K1,
想請問各位面試時考什麼呢?
因小B剛in完蘇浙n1, 但表現 , 應該冇望了.
所以要好好準備來年in K1,
請幫助......
THANKS!!! ...

[ 本文章最後由 mimi1102 於 07-11-8 12:36 編輯 ]
作者: mimi1102    時間: 07-11-8 12:43

哈哈, 唔係呀, 我記錯左另一對twins ..

原文章由 beautycandy 於 07-11-8 00:25 硐表
我沒有in.蘇浙,有對bb好似我對孖女嗎

作者: peaceaa1122    時間: 07-11-8 12:54

蛋蛋媽,
你好快手,入左註冊同車費。
寶血同真光係首選?!同你一樣,不過殷殷入到先算。 本來諗住讀附近算,但呢兩間如果讀到大d唔洗煩,同睇完寶血個網同d媽咪講,覺得小朋友讀得好開心,就算要坐校車都想試下。見到蘋果媽話蘋果仔讀下午班,可能學校有活動攪時,又可一齊玩。唔知Aidan係上午定下午?
係喎,唔知蛋妹出左世,恭喜恭喜!有冇相睇?係呀!豬年多BB架,今日我弟婦都入完等生,我都好緊張

原文章由 蛋蛋媽410 於 07-11-8 12:18 硐表
殷殷媽~

好開心呀,已入左註冊同車費~好野,殷殷都入到~做同學仔la~
寶血同真光係首選~是但一間都開心C~小學又幾鍾意,因為可以有機會幫下妹妹入埋~,你知豬年多BB啦....><

Aidan同蘋果仔都入到呀~ ...

作者: mirandalam    時間: 07-11-8 13:38

我都收到信收咗我個女讀下午校, 但我地prefer上午多d, 我打過去學校問, 佢話係抽籤決定喎
作者: bbmuilover    時間: 07-11-8 13:39

mimi1102,

係呀 ? 我都恭喜你呀 !

Aiya..甘橋既...12月1日我個女都會in 真光, 聖大我已打電話book 左下午2:30pm...你呢??? 到時又有機會見你啦...hehehhehe....除左呢兩間, 仲同囡囡報左聖心, St.Paul C....

咁你蘇浙會唔會考慮呀????? 如果真光, 聖大都收, 你會點棟呀???? 如果短時間決定唔到, 到時真係比註冊費都比到窮 ..
作者: bbmuilover    時間: 07-11-8 13:41

致各位mami:

恭喜你地小朋友地被寶血取錄呀

我囡囡叫恩彤呀....Hello

bbmuilover
作者: lingling787    時間: 07-11-8 14:19

mimi1102,
首先恭喜你小女入到一間好的幼稚園(蘇浙和寶血),
然後是唔該晒你的回覆, 可給我作一個參考準備,
更重要是你給我的安慰, 因我的朋友的妹妹聽到小b in蘇浙的情況後, 她斬釘截鐵地說"佢個仔一定入唔到, 這樣的表現一定唔得, 蘇浙是名校來的, 老師收生是很嚴的." :tongue:  
我聽後又 , 又想 , 點解要這樣說呢?!就算真的入唔到, 來年k1再可試試, 因我自己也預唔得的, 當取經驗和親子活動(面試).
所以真的多謝你 , 我開心好多了, 都是我們有小朋友的媽媽會明白我們的感受 .
thanks!!!

原文章由 mimi1102 於 07-11-8 12:34 硐表
lingling,

你唔洗失望呀, 我個女今年in 蘇浙k1好差, 問咩錯咩, 我打左輸數, 佢考完果刻, 我有d失望到想喊..點知佢都收左我個女讀下午班, 而且n1要求冇咁高, 應該冇咩問題

至於寶血, interview好輕鬆簡單, 我見隔離 ...

作者: 蛋蛋媽410    時間: 07-11-8 14:20

殷殷媽~

Aidan係上午呀~又寶血係天主教鍾意多d,明天就去學校交註冊喇~殷殷有讀n1嗎,其實蛋蛋而家2歲讀n1回家都成日叫老師,叫幾個同學d名~好認得學校,第日轉寶血可能要d時間適應~
作者: peaceaa1122    時間: 07-11-8 14:24

lingling787,
聽讀緊n1的講,如想繼續k1,要再考多次,同其他未讀緊的小朋友一樣,所以你唔洗唔開心喎。

原文章由 lingling787 於 07-11-8 14:19 硐表
mimi1102,
更重要是你給我的安慰, 因我的朋友的妹妹聽到小b in蘇浙的情況後, 她斬釘截鐵地說"佢個仔一定入唔到, 這樣 ...

作者: mimi1102    時間: 07-11-8 14:42

我今朝交左寶血註冊費, 蘇浙就12月先要交, 如果好彩真光都收佢, 我諗我都會照交留位費, 到到時旦一間要交學費先再決定 ..

其實聖大我對佢的認識唔係好深, 我係排最後的, 我係13:45 in 呀, st. paul 就聽講唔收細b ..

仲有, 你個女好靚, 你有冇幫佢做web or blog 呀 ? 如果有, 請你pm 比我呀, 謝謝 !

原文章由 bbmuilover 於 07-11-8 13:39 硐表
mimi1102,

係呀 ? 我都恭喜你呀 !

Aiya..甘橋既...12月1日我個女都會in 真光, 聖大我已打電話book 左下午2:30pm...你呢??? 到時又有機會見你啦...hehehhehe....除左呢兩間, 仲同囡囡報左聖心, St.Pau ...

作者: annamjyeung    時間: 07-11-8 14:48

原文章由 蛋蛋媽410 於 07-11-8 14:20 硐表
殷殷媽~

Aidan係上午呀~又寶血係天主教鍾意多d,明天就去學校交註冊喇~殷殷有讀n1嗎,其實蛋蛋而家2歲讀n1回家都成日叫老師,叫幾個同學d名~好認得學校,第日轉寶血可能要d時間適應~ ...

蛋媽

蛋蛋要過海讀會唔會好遠?你諗住搬過來?
作者: Hei3705    時間: 07-11-8 14:50

我都好明白你感受架, 我上年都有同阿仔考蘇浙,結果佢果日表現真係吾係咁好, 都預左吾得, 咁結果真係吾得啦, 最後緊係點都有少少吾開心架, 咁其實想返轉頭, 佢而家返緊間幼兒園亦都很開心, 一起身就話要換校服返學, 連病都話要返呢

其實仲有一樣野對蘇浙好失望,如果吾收我個囝的話都會有書面通知囉, 佢地竟然係冇, 仲要係我自已親自打電話問佢地有否被取錄:evil: , 真好笑, 我當時都有即時問佢會否有信正式通知, 佢答話"冇"

原文章由 lingling787 於 07-11-8 14:19 硐表
mimi1102,
更重要是你給我的安慰, 因我的朋友的妹妹聽到小b in蘇浙的情況後, 她斬釘截鐵地說"佢個仔一定入唔到, 這樣 ...

作者: lingling787    時間: 07-11-8 15:02

Thank you for all your support!!! 我開心多了, 不會給她的說話而激氣呢!!!!

原文章由 Hei3705 於 07-11-8 14:50 硐表
我都好明白你感受架, 我上年都有同阿仔考蘇浙,結果佢果日表現真係吾係咁好, 都預左吾得, 咁結果真係吾得啦, 最後緊係點都有少少吾開心架, 咁其實想返轉頭, 佢而家返緊間幼兒園亦都很開心, 一起身就話要換校服返學, 連 ...

作者: 蛋蛋媽410    時間: 07-11-8 15:29

原文章由 annamjyeung 於 07-11-8 14:48 硐表

蛋媽

蛋蛋要過海讀會唔會好遠?你諗住搬過來?

唔得未搬黎蛋蛋公住~5分鐘到校~
作者: peaceaa1122    時間: 07-11-8 16:19

殷殷冇番n1呀。我聽日出黎,順便交註冊

原文章由 蛋蛋媽410 於 07-11-8 14:20 硐表
殷殷媽~

Aidan係上午呀~又寶血係天主教鍾意多d,明天就去學校交註冊喇~殷殷有讀n1嗎,其實蛋蛋而家2歲讀n1回家都成日叫老師,叫幾個同學d名~好認得學校,第日轉寶血可能要d時間適應~ ...

作者: 雯雯媽媽    時間: 07-11-9 01:01

我都收信收左我個女,都係下午校,但好奇怪就係我同另外幾個朋友都係住將軍澳,大家都係收左下午班,
學校仲特登加開下午將軍澳線tim,因為我之前問佢話冇呢條線,
我想問被錄下午既朋友們你地住邊架!

原文章由 mirandalam 於 07-11-8 13:38 硐表
我都收到信收咗我個女讀下午校, 但我地prefer上午多d, 我打過去學校問, 佢話係抽籤決定喎

作者: huanghou    時間: 07-11-9 07:37

I live in Lam Tin and my son was accepted into the PM class.

Just came back from registration. I asked if those living in TKO are assigned to PM class, the teachers said it's by draw lot.

I was also told a total of 180 students were accepted (6 classes) with quite even distribution between boys and girls.

原文章由 雯雯媽媽 於 07-11-9 01:01 硐表
我都收信收左我個女,都係下午校,但好奇怪就係我同另外幾個朋友都係住將軍澳,大家都係收左下午班,
學校仲特登加開下午將軍澳線tim,因為我之前問佢話冇呢條線,
我想問被錄下午既朋友們你地住邊架!

...

[ 本文章最後由 huanghou 於 07-11-9 14:47 編輯 ]
作者: Daisy12345    時間: 07-11-10 02:30

Hi Hi

Happy to see so many September BB received by 寶血.   My daughter a.m. (I requested again during interview.)

Might be I was busy to catch my daughter on that day, I couldn't see any of you.

I'll also let my daughter try 真光, but too many people struggling there.   I trust more than 5 choose 1, 寶血 is 2 choose 1.     

Anyway, this is already a very good kindergarten and I believe my daughter can learn happily inside.   And, the teachers showed their caring and good attitude during the interview (although my daugher didn't have good performance during interview).   So, there should be no regret to choose it.

Daisy & Pig
作者: applecarey    時間: 07-11-10 08:57

作者: rosewong    時間: 07-11-10 14:59

昨天辦了註冊手績,但就未有預留校車(因老師話遲D先決定都應該仲有位)。
不知明年(2008/09)K1的學費價目何時公佈?
作者: tsunmom    時間: 07-11-11 00:31

各位...
恭喜你哋D仔女入到寶血.
我個小朋友今年在寶血讀K1.
寶血是一間好好的幼稚園.  嗰仔讀得好開心.
作者: vanyau    時間: 07-11-11 07:15

原文章由 tsunmom 於 07-11-11 00:31 硐表
各位...
恭喜你哋D仔女入到寶血.
我個小朋友今年在寶血讀K1.
寶血是一間好好的幼稚園.  嗰仔讀得好開心.

又新一班k1小朋友了,希望下年會見到你們啦!
我囝囝現在讀k1,他返學很開心.
作者: catmilkw    時間: 07-11-12 14:44

搬來跑馬地住,好好住,同埋可以送佢地返學,好開心
原文章由 beautycandy 於 07-11-8 00:27 硐表
我都會星期五上午去註冊,但因未知會搬去邊,所以都煩緊到時唔知會唔會冇車位

作者: catmilkw    時間: 07-11-12 14:53

寶血係一間好好幼稚園,老師好有愛心,環境又舒適,我見仔仔返得好開心,每日回家都同我講學校事,又唱歌又做動作,希望到時見到你地
原文章由 catmilkw 於 07-11-12 14:44 硐表
搬來跑馬地住,好好住,同埋可以送佢地返學,好開心

作者: gab    時間: 07-11-13 00:52

各位好!請問寶血面試難嗎?考D乜呢?會問家長問題嗎?謝謝分享。
作者: catmilkw    時間: 07-11-13 12:22

唔難,問日常生活同埋睇下佢玩,通常都冇問題
原文章由 gab 於 07-11-13 00:52 硐表
各位好!請問寶血面試難嗎?考D乜呢?會問家長問題嗎?謝謝分享。

作者: FNG    時間: 07-11-14 00:31

寶血都收咗我個女讀上午班, 我都交咗留位費.  你哋有無其他學校要再面試?
作者: terryeric    時間: 07-11-19 17:32

各位媽媽:

寶血都收了我的女兒讀上午班, 大家係同學仔了 !
不過我還有其他的面試, 都會繼續試下的 !

我想同大家分享下一些唔開心的面試經驗, 話說17/11玫瑰崗interview, 但因為我同我先生都唔在香港, 所以入表時已經問可唔可以改期, 佢地話可以, 我仲問定如果改期會唔會機會低左唔收, 佢話唔會, 我地臨離開香港前都已經再打電話去問有改期的日子未, 但都係話未要等17/11後先通知.

我今日再打去, 估唔到佢地回覆我, 要等結果出左, 先可以再安排會唔會有位才安排interview, 佢話今年太多人喎, 我好失望, 因為他們之前完全誤導我, 早知係咁我叫我奶奶幫手帶佢去, 至少都有得in, 依家in都未in就去左waiting list, 好唔抵, 好唔甘心

Zoey 媽咪
作者: mammyiloveu    時間: 07-11-24 15:24

me too, am class! but also pass in st clare's am class. my daughter is soooooooooooo lucky! still thinking which one we will take, any advise? my husband likes precious blood of its environment. for me, 50/50, can anyone help me.
作者: vanyau    時間: 07-11-24 15:33

原文章由 mammyiloveu 於 07-11-24 15:24 硐表
me too, am class! but also pass in st clare's am class. my daughter is soooooooooooo lucky! still thinking which one we will take, any advise? my husband likes precious blood of its environment. for m ...

你係呢度問我哋,我緊係答寶血好啦!
真心嗰句,我都覺得寶血是一所不錯的幼稚園.
我兩個小寶貝就讀得很開心,細仔連星期六日都想返學添!
作者: mammyiloveu    時間: 07-11-25 00:17

恕我直言, 有冇d唔好嘅地方呢? (除咗近山多蚊之外)

原文章由 vanyau 於 07-11-24 15:33 硐表

你係呢度問我哋,我緊係答寶血好啦!
真心嗰句,我都覺得寶血是一所不錯的幼稚園.
我兩個小寶貝就讀得很開心,細仔連星期六日都想返學添! ...

作者: vanyau    時間: 07-11-26 17:20

原文章由 mammyiloveu 於 07-11-25 00:17 硐表
恕我直言, 有冇d唔好嘅地方呢? (除咗近山多蚊之外)

真係唔好意思,我已經很努力的想,希望可以講到不好的地方,但我真的想不到.
作者: siumao    時間: 07-11-27 00:05

今日去左in pm class, 收左囝囝, 好開心!
之前in左3間kinder, 一間唔收, 2間waiting,
都11月尾, 好多學校都收晒生,
正當徬徨之際上幼稚園概覽網逐間睇資料, 睇到呢間校網有得報 pm class,
再上網search到呢間kinder嘅comments都唔錯, 於是即報名,
今日in得好開心, 無in其他kinder果種壓力,
in我地果位余老師好親切, 同佢傾偈好舒服,
阿仔之後都同我地講返佢鍾意呢個老師!
好開心入到呢間kinder!
我諗如果waiting果2間收, 我都會寧願比囝囝讀呢間!
作者: terryeric    時間: 07-11-27 09:04

其實寶血環境同設施都好好, 教學方法又好好, 我都未決定會讀寶血定St. Clare, 可惜升小一唔係直升, 我怕到時又要"pop"餐懵, 呢排報幼稚園同interview已經攪到我身心疲累, 有直升的會安心d囉, 所以我多數會揀St. Clare. 雖然係遠d !

原文章由 siumao 於 07-11-27 00:05 硐表
今日去左in pm class, 收左囝囝, 好開心!
之前in左3間kinder, 一間唔收, 2間waiting,
都11月尾, 好多學校都收晒生,
正當徬徨之際上幼稚園概覽網逐間睇資料, 睇到呢間校網有得報 pm class,
再上網search到呢間kind ...

作者: tsunmom    時間: 07-12-7 21:42

vanyau,
同意. 我都想不到有什麽不好的地方。

我仔仔讀得好鬨心。仲越來越懂得分享學校的生活。

原文章由 vanyau 於 07-11-26 17:20 發表

真係唔好意思,我已經很努力的想,希望可以講到不好的地方,但我真的想不到.

作者: FNG    時間: 07-12-13 01:51

玫瑰崗(am)及聖瑪加利大(pm)都收我個女, 但都唔知選那一間?
玫瑰崗可直升小學, 而聖瑪加利大升小的學校幾好, 好難選擇.
作者: terryeric    時間: 07-12-13 10:19

how about 寶血有否收你囡囡 ?
呢3間學校你會鍾意哪一間多些 ?

原文章由 FNG 於 07-12-13 01:51 發表
玫瑰崗(am)及聖瑪加利大(pm)都收我個女, 但都唔知選那一間?
玫瑰崗可直升小學, 而聖瑪加利大升小的學校幾好, 好難選擇.

作者: FNG    時間: 07-12-14 01:40

寶血都收咗, 3間都有優點, 所以唔點選擇.好煩.
作者: terryeric    時間: 07-12-14 09:48

昨日收到玫瑰崗電話, 叫下星期二去interview, group interview喎, 都唔知會點, 話說之前在interview安排上一些唔開心的經驗, 所以我對呢間都沒有什麼希望, 不過我地都會請假去的, 看看是什麼一回事!

原文章由 FNG 於 07-12-14 01:40 發表
寶血都收咗, 3間都有優點, 所以唔點選擇.好煩.

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5