用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 培正今日in啦!
樓主: MBK
go

培正今日in啦! [複製鏈接]

我隻豬都唔肯自己入去呀~ 我入左去, 但係d問題無電話號碼咁難, 個進度好快!
坐低老師就叫小朋友比張面試紙佢, 問1)佢叫咩名, 跟住問2)小朋友張相入面果個係邊個, 3)眼耳口鼻 , 4)有card紙問係咩黎, 問左我仔有車, 雪糕, 5)紅色同藍色積木, 老師叫佢比完紅色再比藍色, 6) 指住架車車問佢係咩黎, 又問佢點玩 7)比左支奶樽小朋友, 問佢咩黎, 再比左bb佢, 叫佢餵個bb飲 8)老師叫佢起身去後面比貼紙佢 (我估呢part係睇小朋友識唔識拍chair) 9)比貼紙(我估係睇小朋友識唔識自己講多謝)
跟住就走lu..  樓上mami話老師唔會曬時間係真既.. 問左2次都唔答就唔會再問架喇..

mami,你擔心有無貼紙同收唔收有關?我諗唔關事,第一我仔唔肯自己入去都唔收多,咁都有貼紙就知兩件事不掛勾~而且好多學校interview都有小禮物比小朋友,所以應該唔關收唔收事既.至於你小朋友無貼紙應該都只係老師不小心漏左派掛,不用擔心的

原帖由 chunchungirl 於 10-11-29 11:34 發表
請問點解我仔仔無貼紙既?  佢無喊先自己入去in!  pls advise, thanks!

‹ 上一主題|下一主題