用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 特殊教育 返半日S位問題
go

返半日S位問題 [複製鏈接]

回復 BBQUEENBB 的帖子

你做4個月啫,又吾係長期。下午都係訓教加一節課,我覺得OK,學校都係為小朋友好,都想小朋友可以及早改善。而且你又出錢又出力帶小朋友去做治療,學校無理由拒絕你。

引用:咁可以點做呢!我可以講咩籍口令學校可以配

原帖由 BBQUEENBB 於 13-08-12 發表
咁可以點做呢!我可以講咩籍口令學校可以配合?
何須籍口?同小朋友做治療正常不過。如果學校不容許5天,可否一星期只做3天,2天治療?如果真係吾得,同治療師夾放學後做。

引用:因我去睇中e,只得下午有時間做治療,個療

原帖由 BBQUEENBB 於 13-08-12 發表
因我去睇中e,只得下午有時間做治療,個療程必須日日做4個月,我很想試試!不想錯過任何一個幫到囝囝的機會 ...
我明白,比著我有時間,有金錢都吾会放过其他治療方法。

同s位講話去讀下午班幼稚園一定話吾得,但話去訓練、治療,情況吾同。

再吾係,講住2個月先,再看情況。可能2個月後你都吾会想继續做。要继續先再講。

回復 onsiu21 的帖子

我直情係見過好多個,下午去咗治療或讀下午班。有D三日,有D五日。

間間S位吾同,最重要係學校點樣處理。

因為我知道有呢個可能性,所以一定同樓主分享。

回復 methy 的帖子

係上年

onsiu21 發表於 13-8-13 11:21
你個間咩機構,我都覺可能機構唔同,唔同處理方法,我朋友仔比返半日的是協x

...
我果間吾係協X
‹ 上一主題|下一主題