用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無考到德望...而又會唔讀呢???
go

有無考到德望...而又會唔讀呢??? [複製鏈接]

我都是住元朗, 同樣試過IN GH, 可惜不收我女呀, 我一心諗住收左就搬出去住架. 呢D不知是不是叫有心栽花花不發;無心插柳柳成陰. 睇完你CASE真是好羨慕 不好放棄咁好的機會呀.

請問你女是申請k1 or k2, k3呢? 你當初申請時是不是寫元朗地址架? 因為我當初申請k1時不敢用元朗地址, 驚學校會覺得我太遠, 所以用左土瓜灣地址(呢個單位租緊畀人),但d針卡就睇到是元朗, 不知是不是咁影響左阿女, 因為聽你講你女in 得不好都收左, 所以我好懷疑是不是我張表填的有問題定還是也原因? 因我女是大女, 又天主教徒, IN 時都不算是好差, 真是百思不得奇解. 來緊我仲有幾間心水幼稚園要IN, 所以都好驚是D表填的有問題.

原帖由 Valenie918 於 09-11-27 17:25 發表

多謝你o係到share.....
我都有聽到我囡囡話唔想入GH, 不過我都無理過....我唔係唔民主, 我聽到我都好心痛...好似自己迫佢去一個佢唔LIKE嘅環境返學咁...但我知道, 我係為佢好...唔想2年後....去面對一大埋INTERVIE ...
‹ 上一主題|下一主題