用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 嘉諾撒聖心學校 2009 P1PM 集合處
go

2009 P1PM 集合處 [複製鏈接]

醒目開學勳章

首先要喺呢度恭喜各位公主入到心儀小學,再恭喜各位皇后嚟緊一年唔使煩喇 小囡有20分雖然一定實入到所以冇乜驚喜,但確實全家上下都為入到一間好學校而高興呢!
   0    0    0    0

醒目開學勳章

原帖由 markbean 於 08-11-24 12:16 發表
我來報到, 女女15分派到!

喂你karen勁叻啦,我識有人15分派唔到,不過好彩佢有私校back up咋!!

醒目開學勳章

原帖由 KKMo 於 08-11-24 16:19 發表

我都來報到, 女女都係15分, 唔知學校第1round收幾多人呢???

今次啱啱好收75個小朋友,仲有75個位留返比大抽奬嗰啲小朋友囉!

醒目開學勳章

今年開始你留咗私校位都可以出去大抽獎架!

原帖由 superp7 於 08-11-25 11:28 發表

唔好意思入黎打攪一下,請問你地係唔係都係來自聖心幼稚園, 如果揀咗聖心上午私校.仲可唔可以參加自己派位(甲)揀聖心下午,因我住東區, 要跨區報。

恭喜大家讀到聖心,希望我囡囡都可以做你地囡囡的師妹啦 ...

醒目開學勳章

原帖由 isacc 於 09-1-8 16:39 發表
本人想知道15分入到聖心學校, 是否由聖心幼稚園?

咁又未必,因為收哂20分之後,淨返啲位係所有15分又有入紙既小朋友一齊再抽架!所以唔一定係讀聖心囉,不過若果有啲位係學校可以"控制"度既話,好相信佢地會留返比自已幼稚園啲小朋友優先!但呢啲位應該六月至會出現喇!

醒目開學勳章

回覆 1# lafayette 的文章

喂係咪真係唔使自已影學生相啫??

醒目開學勳章

原帖由 mmchow 於 09-8-30 23:15 發表
小女1A班, 同班同學仔請注意!! 阿女話老師要求每天都帶膠水及小型釘書機回校.

我個囡都係1a
‹ 上一主題|下一主題