用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 請問讀緊聖羅撒幼稚園K3家長,你們的女兒排往那間小學? ...
go

請問讀緊聖羅撒幼稚園K3家長,你們的女兒排往那間小學?請分享下心得。 [複製鏈接]

醒目開學勳章

Re: 請問讀緊聖羅撒幼稚園K3家長,你們的女兒排往那間小學?請分享下心得。

BK好少ST. ROSE家長架,我囡囡今個九月升K3.妳囡囡讀邊班呀?

醒目開學勳章

Re: 請問讀緊聖羅撒幼稚園K3家長,你們的女兒排往那間小學?請分享下心得。

Grace123

請問妳囡囡點樣直上P.1呀?可唔可以分享下?   

醒目開學勳章

AmyWonglo,

我囡囡讀望班呀!

我唔係住34區,所以都唔知好唔好跨區選st. rose.  

妳的計劃又如何呢?

醒目開學勳章

Grace,

Thank you for your sharing.

我都想囡囡直上,不過我又唔係教徒,15分應該派唔到!

請問知唔知有家長第3round即叩門叩到位呢?

醒目開學勳章

AmyWonglo

Nice to see you here.

如無意外,我都會去7月1日個生日會,到時再詳談!

醒目開學勳章

DoReMiKa

我囡囡今年九月才升K3,要選校,我當然想原校升讀,這個亦是我當初選St. Rose Kinder的原因,另外,St. Rose Kinder的程度很淺,我驚囡囡升讀其他小學會很辛苦.

我接觸過的St. Rose Kinder老師都好好人,有問必答,我試過找校長林修女問升學資料,她都有答我.

‹ 上一主題|下一主題