用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 真可悲..
go

真可悲.. [複製鏈接]

嘜講緊你咩?你想講york迷自己開個topic講囖,人哋開個topic又話人哋咬住你唔放,你以為你係邊個,你的評論會有人放唔低嗎?你太高估自己了,都冇人提過你個名,你就走嚟請纓話寬恕敵人,真係笑大人個口
原帖由 catcat0000 於 10-2-13 02:17 發表
又開一個topic,係咪又想我講下York呀,唔駛咁樣咬住我唔放呀,我的評論真係令妳地咁放唔低咩,mokstick唔駛咁樣話我呀,又話我係壞人,又話我唔正常,算啦我係唔會嬲怒,我會寬恕我的敵人,更預祝妳地虎年快樂! ...

祝你虎年繼續 ,你真是kv家長中的唯一罕有品種,大家一齊猜猜是那品種呢? 虎年第一個冇獎勁猜遊戲,知道答案請登入,thx
原帖由 catcat0000 於 10-2-14 00:04 發表

我都寬恕佐妳地啦,點解妳重要咁小器,可唔可以大量D呀,算啦我知我講什麼都無用,這就是KV同York媽咪的分別,咁我祝妳繼續做井底蛙啦!

你估d家長傻嗎?如果間學校咁有問題,一早就生存唔到啦,仲可以起多兩間新校舍,如果小朋友學唔到嘢,仲會有人比咁多$學費咩,好有修養的家長間間學校都有,但唔係所有,唔好以為小朋友讀較為出名的學校,做家長就一定係有修養先得,攞某學校d陳年舊事,真係歷史博物館先搵到果d,就話間學校邊樣唔好果樣有問題,你d小朋友唔係讀果間or你唔會選果間學校就算啦,唔知頭唔知路或者知d唔知d就走出嚟講,你唔好話呢d叫有修養呀!真係累死下一代啊!
原帖由 coachnewspaper 於 10-2-14 10:16 發表
言論自由,BK是一所平台提供家長發表不同意見,開一個topic閙人,什麼叫人積福、話人不正常壞人及對號入座,路人皆見。大家言論不應人身攻擊,好學校會有好修養的家長。沒錯,發表任何言論要憑真實理據,某幼稚園之管理營運 ...

你接受現實啦,你講得有幾白呀,KV真慘,出咗咁嘅人,你真係影衰哂KV,你個小朋友入到間有少少名氣嘅學校,你就巴使閉,你記住呢間唔係全港TOP 1學校,係間學費較平課程較深嘅傳統式教學私立幼稚園,而YORK係課程較深,英文好,環境好,活動較多,學費中等(多KV幾百元),令小朋友開心,是活動+傳統教學的私立幼稚園,仲有一點YORK一定冇好似你咁嘅家長,什麼不自量力,自以為是,自討苦吃呀比返哂你,完全啱哂你!
原帖由 catcat0000 於 10-2-16 01:36 發表
接受現實啦,如果只有兩間幼稚園揀,KV同York,問下其他媽咪會揀邊間先再講啦。本來我都唔想講得咁白,但係妳地York媽咪實在太不自量力自以為是....自討苦吃! ...

係人都知你冇修養,冇智慧,冇智商的低等動物,我冇講到york會飛上天喎,你明唔明內容講嘜架,你領悟和理解能力咁低劣,你真可憐,kv真係比你累死啦!你知唔知道呀?你清醒d啦,幻想唔同事實,人哋揀kv或york,都唔關你事,樓主開個topic講嘜你都未攪清楚,自己走嚟話人講你,幾時有提過你個名呀?你真係當自己天王咩?嘜都有你份,你講果d低嘜低物低a-z真係啱哂你,留返比你自己用啦,我一d都受唔到,記得擠好自己d嘢呀,唔好再攞出嚟la,仲有呀,你講嘜都係一樣冇用架,你有d什麼不屑感覺,關我鬼事咩,都唔知你講出嚟做嘜,嘥gas
原帖由 catcat0000 於 10-2-16 22:53 發表

妳講咁多都係無用,妳講到York飛上天都係無用,因為事實就係事實,係人都會揀KV唔揀York,對住呢D咁低EQ低水平的媽咪,我真的有不屑的感覺…..
‹ 上一主題|下一主題