用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 嘉諾撒聖心學校 嘉諾撒聖心討論區~~ part 2
樓主: vc
go

嘉諾撒聖心討論區~~ part 2 [複製鏈接]

Re: 嘉諾撒聖心討論區~~ part 2

VC

4月29日就報

swallowng 寫道:
嗨!我系新加入的!
請問聖心明年入学的,今年幾月派報名表呀!
同埋幼稚園己系大部分全女班、好唔好呢?
D老師好唔好呢    [/quote]

here

你果個係咪女仔呀!!其實我就覺得冇乜問題播   
老師就更係好好啦!   

Little_cy 寫道:
我都係咁話, 似乎今年既interview易過舊年喎

係呀!不過今年收3班咋    我地收4班好險呀      好似話每3年就3班,第四年就4班!3334班     

靜藍媽媽
我個女都係一樣, 吾肯走, 好采後來見到侯修女有個波波, 我個女好想要, 我叫佢自己問侯修女, 佢好吾怕醜咁自己去問, 當然拎到啦, 開心到死.
係呀, 個日真係熱死, 個個好似濕水雞仔咁, 不過好開心

哈哈哈!禾老公都讚佢醒!    連侯修女個波波都候到     
係呀!

swallowng 寫道:
babysophia&静藍媽媽

thanks your info....

希望我個女可以考入明年9月份入學啦     

祝你成功啦     

vc 寫道:
靜藍媽媽 , Little_cy, 5月5日係去香薰園ma.. 甘好似之次係會去church 先架,, 之前有派過通告架, 諗住無咩野做咪去下lor..

靜藍媽媽, 星期二我見有d小朋友都換左季, 吾知係咪天氣熱可以自由換呢..你問下校方啦! 係喎呢期義工吾見你報架你好b薯ma?

vc
5月5日都唔見有通告    幾點,冰樹集合     
係啦!好熱 禾聽日都同靜藍換夏季啦     
   冇呀!冇報義工呀!      你明啦!   

amyabert 寫道:
我係新加入的,看見這討論區十分高興。
我從一些家長口中也知道有5月5日的活動,但我從沒收到通告,不知是否給教友的呢?

hihi!你好      歡迎你! 其實我都唔知有冇收過!屎火無記憶天     

[size=xx-large]GOOD GOOD MORNING~~~

UP UP UP

vc 寫道:
靜藍媽媽, Norrisze, 張通告應該派得早過4月29日旅行架, 可能係寫"偕同聖母, 與主同行"一天遊所以大家無留意姐, o個日朝早會去玫瑰堂朝拜同參觀, 然後去香港歷史博物館, 係龍堡酒店食buffet, 再去聖德肋撒聖堂, 最後就去粉嶺香薰園AH!

Norrisze, 有野想問你車pm!   

係呀!你去唔去?

vc 寫道:
vc
5月5日都唔見有通告    幾點,冰樹集合     
係啦!好熱 禾聽日都同靜藍換夏季啦     
   冇呀!冇報義工呀!      你明啦!   

我明.. 係咪有喜定吾吾想見到我呢?    [/quote]

禾都想呀!有喜    but唔係!都係tt個問題囉!

vc 寫道:
[quote]
靜藍媽媽 寫道:
[quote]
vc 寫道:
靜藍媽媽, Norrisze, 張通告應該派得早過4月29日旅行架, 可能係寫"偕同聖母, 與主同行"一天遊所以大家無留意姐, o個日朝早會去玫瑰堂朝拜同參觀, 然後去香港歷史博物館, 係龍堡酒店食buffet, 再去聖德肋撒聖堂, 最後就去粉嶺香薰園AH!

Norrisze, 有野想問你車pm!   

係呀!你去唔去?[/quote]

你問norrisze定我ah? 我去ah
[/quote]

你呀     
but但係我好似冇參加播    去聖堂?

[/quote]

甘就要努力d啦你! 希望你早日成功啦! [/quote]

哈哈!都話要約埋你一齊落    大家一齊陀嗎     

想問下你地有冇收過145週年個d相呀....點解冇既

唔豬呀     

[quote]
靜藍媽媽,
hee, 你地講緊咩野topic呀[quote]

你豬啦!家化依個TOPIC好靜!咁我地咪講下其他

vc 寫道:

你呀     
but但係我好似冇參加播    去聖堂?

我開頭都無報架,, 係老c問去吾去咪去lor!! 無所謂啦都係比小朋友玩下姐.. [/quote]

OIC   

嗚嗚嗚嗚嗚!禾唔記得比個女填呀       

vc 寫道:
Little_cy, 係ah.. 個到環境吾錯架, but要比member fee lor但係我問左佢呢個獎個月個會費都係fee架.. 甘我地到時就可以見到面啦   

冇禾些   

你地士多啤梨發芽未?   
‹ 上一主題|下一主題