用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 公務員想送囝囝去英國,請問有冇agent 介紹 ...
go

公務員想送囝囝去英國,請問有冇agent 介紹 [複製鏈接]

認同貨比3家,去問問之後自己覺得對方回復快唔快,不過我用緊一家大型AGENT 英X,可能客多職員少,好多野都回復好慢,要自己去追,所有資料一早準備好曬,就算學校出左CAS正本成個星期,唔知幾時至可以預約做簽證,應該系個個都太忙。

etoile 發表於 19-6-6 23:18
有CAS,隨時都可以開始申請visa,你等乜嘢?定係俾錢Agent幫你搞?所以等agent做嘢? ...

係呀!比左錢agent搞,學校5月初已經出左CAS比我確認資料,5月尾agent早都收到正本,我追佢問幾時可以預約申請VISA ,佢次次都話好快有人聯絡我,原本我自己想約6月初去做簽証添,宜家唔知等到幾時。

Zsokol 發表於 19-6-6 23:49
有CAS正本就可以上網自己做Booking.

CAS正本起agent度,比左錢叫佢地搞,早知自己搞算!

etoile 發表於 19-6-7 22:23
可能佢唔止做你ㄧ個客,而家學校陸續出CAS,佢咪要你等囉。

我都ㄧ早填曬online application資料,等CAS同等 ...

佢應該好多客,我4月尾已經填曬online application比佢,5月已經有CAS,衣家排隊等佢叫我上網比錢預約。
‹ 上一主題|下一主題