用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 Lovespace
go

[英國] Lovespace   [複製鏈接]

佢哋話9-10am 送貨,會唔會9點前已經送咗?我之前用第二間公司,佢哋send msg話9-10 會送到,但跟住件貨話8點半已經送咗,但無人,求其賴低起附近就走左,我最後搵監護人幫我尋貨。

呢間真係唔可以幫襯, 星期六附加費都£70,應該唔平。

okmk 發表於 21-9-19 16:22
最後尋得返嗎? 放在附近什麼地方了?
最後係搵返,原本係應該送去學校宿舍,但佢哋送左去學校另一邊求其放底就走左,當時學校跟本無人,監護人迷幫我左問又問,最後佢幫我去學校果邊車返去宿舍。

katrinafu 發表於 21-9-19 21:10
搵返就好啦 , 成件行李冇了真係徬徨 。
係呀,好彩最後搵番,一個大喼加一箱野,主要係床單綿被枕頭同冬天衫及幾件小型電器,有個當地人去追下係好好多。

okmk 發表於 21-9-19 22:55
失而復得的感覺真係好!

6月時我lovespace 甩我底三次唔去收件,當時我也是失望到心情跌谷底 ...

我都記得你上次出個Post,我同阿仔講上次存倉果2件行李唔見左,跟住佢話有件冬天衫唔捨得,我都話好彩無D好有紀念價值既野起入面,衫最多買過,當然最後揾返真系當Bonus

woodylam 發表於 21-9-21 09:04
不關原先我落order嘅速遞公司事, 佢去到收唔到件,都有通知我哋, 最大 問題係學校冇好好保管學生物件,  ...

甘奇怪?甘落單人都要比錢至有人黎收件,唔通有同學特登使錢偷你仔D野?我仔6月尾離開學校時就揾搬運公司收左Keep起,9月初再送去新學校,佢話唔放心放起舊校成2個月無人看管。

dlh525 發表於 22-4-13 07:26
要搵存倉公可   lovespace外仲有咩選擇? 位置Coventry.  thanks
之前有人話sevenseaworldwide 七海國際好似都OK,我自己舊年用過schooltrunk 都係好一般,6月中去學校收一個喼同一箱野,keep 到8月尾送去新校,求其送左無人收又求其放低附近就算,不過唔貴,你自己上網比較下。
‹ 上一主題|下一主題