用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 E express 時間
樓主: sumsummummy
go

[其他] E express 時間   [複製鏈接]

Bingwei 發表於 21-9-21 18:51
回覆 yeungboy 的帖子

請問你小朋友收到件未?我9/9寄,仲未到英國,都唔知仲要等幾耐 ...
我9 月11號寄仲未離開香港。

Bingwei 發表於 21-9-22 09:57
回覆 yuyueng 的帖子

咁耐都未離開香港分分鐘月尾先寄到
係囉,所以下次不如寄speed post 好過E express, 以前兩者價錢差得多一D,寄E express 係平D,而家差唔得幾多,仲要無了期唔知幾時至上到機。

sumsummummy 發表於 21-9-27 06:17
我15/9 寄,等極都在香港未寄出,希望月尾可以收到
我件911號寄,岩岩check終於26號到左英國但未出關。

我11/9 寄,28/9 收到,清關一日。

Bingwei 發表於 21-10-3 15:57
回覆 bkfans123 的帖子

我其實貪方便,唔想次次去考慮運費同運送時間,所以我join咗Amazon prime,除咗被同be ...
我都系,JoinPrime其實好多野翌日就送到,尤其阿仔成日D野要用先同我講,佢地起宿舍好難外出,join左會員好方便。

cfs 發表於 21-10-12 10:47
突然間諗起,你係咪join Student Prime account架? 佢首年免費之後每年39磅,比正價優惠. ...

我都見過不過唔知點join,佢地無學生證,我都系join普通果D咋。

cfs 發表於 21-10-12 14:51
中學都有架,我仔都係中學,我email問佢,佢要我提供收生信,好快就通知我完成左. ...
Oh 原來中學生都可以,咁就真係好抵,一次運費已經起度。謝謝!
‹ 上一主題|下一主題