用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 根德園05 k1家長請進 [續集 - Part 11]
go

根德園05 k1家長請進 [續集 - Part 11] [複製鏈接]

Re: 根德園05 k1家長請進 [續集 - Part 11]

小B維維

算你啦,冇電腦都可以開度part 11     
小B維維 寫道:
唔係ar, 俾人迫遷, 屋企冇電腦, 冇得上網, 上bk     

Re: 根德園05 k1家長請進 [續集 - Part 11]

小b維維

咁你要加多幾錢肉緊先至得喇      祝你早日lur得成功     
小B維維 寫道:
我仍然會失蹤1-2個星期, 依定lur緊hb買手提電腦, 唔知lur唔lur到 :

ArgusMum

honey我睇佢係中左六合彩呀      如果唔係,點會成日要搬屋喎      得閒得滯咩     
ArgusMum 寫道:
小B維維
你好似剛買晒傢私架喎..
又搬???

nicki 寫道:
究竟咩事呀
小B維維 寫道:
唔係ar, 俾人迫遷, 屋企冇電腦, 冇得上網, 上bk     

小b維維

我放心啦,我點敢同你爭呀     
小B維維 寫道:
   你讚Central定我先    我估你讚Central
mcheung 寫道:
Part 11..........果然高效率   

ArgusMum

honey小b維維中左六合彩都唔會話比我地知啦     
honey
似啦似啦....又搬屋,又買手提電腦...好富貴呀..
一定係中左六合彩     

小b維維

嘩!你有咁多頭住家ga 即係一間係平時住既,一間係渡假用既      我明白晒喇      咁老老實實,你間渡假屋幾時可以open比我地去渡假呀
小B維維 寫道:
有1家3口唔返屋企住,  搬左番99度住仲落地生根 家陣99 d 親戚係外國返來唔知住幾多日, 咁一家3口要搬番屋企, 屋企mud都有, 就係冇電腦     
之前忙著執2間屋, d傢私係買係99度用 (之前間房放雜物, 而家買晒傢俬, 等d親戚走晒, 1家3口又搬返去住仲要多間房      )
故事講完

sheliawychan

係呀      你日日都會見到諾行ga 我都好想知道佢

byychan

我晒開相

nicki

小b維維99間屋同埋佢間渡假屋有幾豪我就唔知,只係知道99

byychan

我唔想帶去旅行喎      不如約你食晏睇相啦,反正我仲欠你$25(上次食飯唔記得比番$你),都係時候要還架喇     
byychan 寫道:
central,
ic.  今次多相嗎? 幾時有得睇?

pelie

其實我晒開

顧問大人

hooray      咁係咪成個星期都係做大papers呀
mcheung 寫道:
Dear all
no homework on today...........   

pelie

你唔好以為我叫做central就係負責人呀      central飯局負責人係sac.wen,佢呢排好耐都唔見佢上bk呀,佢會間唔中follow up架喇      唔好咁心急啦      [quote]pelie 寫道:
Central,
你地個中環聚餐都好耐冇

林志美

睇到你cyrus仔d相,真係好 ,我都話要幫佢地攪party啦,好鬼難忘架      睇到d相,見你好似唔同左喎      你覺唔覺呀 因要返英文班,不能參加cyrus仔既生日會。依家ee同cyrus仔講番happy birthday先,祝cyrus身體健康,快高長大,聰明伶俐,聽晒爸媽話....ee講著咁多先,事關不能在bk盡錄     

顧問大人

如果我想今晚同阿仔臨急開坑,我應該同佢開邊「飯」至好呢
mcheung 寫道:
我囝話今日做常識及數數...........仲話有題問乜野人捉賊?
Cyrus123 寫道:
Cyrus話今日做大paper:英文同中文,不知對否?
有1個字唔識,但不講是什麼字

ArgusMum

honey咪玩我啦      有時間就話

林志美 & ArgusMum

你地一個二個想我c呀      留番你地自己大包圍啦     
Cyrus123 寫道:
Central:
Good...玩"大包圍啦"  
Honey
玩"大包圍啦"       

顧問大人

就係平時無咩野壓力比過佢,佢讀既功課咪一塌胡塗,又胡里胡塗law      雖然上兩次大papers既成績都唔錯,但唔係成日都咁好彩ga ma      我覺得要腳踏實地,出番一丁點既努力先至似樣ga ma      [quote]mcheung 寫道:
你先盤問亞仔,今日做左乜paper,咪唔洗同佢

CheriLee & Pelie

c野,做咩野唔chum埋我玩呀               
CheriLee 寫道:
pelie,
Please let me have your email address for MSN so that I can add you lar. I think it's much faster than posting message in BK hehehehe...

ArgusMum

honey我好似好耐無 過人lu     
‹ 上一主題|下一主題