用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 根德園05 k1家長請進 [續集 - Part 12]
樓主: 小B維維
go

根德園05 k1家長請進 [續集 - Part 12] [複製鏈接]

Re: 根德園05 k1家長請進 [續集 - Part 12]

顧問大人

我把聲出到少少喇,但係就咳到cc下,生人勿近

Re: 根德園05 k1家長請進 [續集 - Part 12]

顧問大人

我唔係日日都msn架
mcheung 寫道:
take-care..........take more time to rest (that's why no msn on last night?? )

顧問大人

咪笑人地啦           
mcheung 寫道:
you're wrong............day day msn, not night night msn

ArgusMum

honey你咁恨心打我架
ArgusMum 寫道:
顧問...
係要你出馬"丙"下HONEY先得架啦..你睇佢而家....日玩夜玩.....         

顧問大人

小B維維

唔該晒你招呼我地尊敬既顧問大人喎     
小B維維 寫道:
我講得出做得到架 :

顧問大人

請問小B維維招呼你周唔周到呀       
Central 寫道:
小B維維
唔該晒你招呼我地尊敬既顧問大人喎     

顧問大人

至目前為止,我仲係咳到cc下,眼水都流晒出黎呀      尋晚九點就     
mcheung 寫道:
Central
why are u didn't online on last night??

小B維維

你做咩野咁失職             今晚比多次機會你好好服侍我地既顧問大人,知道嗎     
mcheung 寫道:
nienie is better than 小B維維...........she take a longer time to serve me   

多謝顧問大人關心     

我上星期一、六、同今個星期一,都分別睇過三個醫生呀      由最初,喉嚨痛演變成失聲,再由失聲變成咳,真係痛苦c人     
mcheung 寫道:
did u see the doctor again??

顧問大人

請放過我啦      我睇怕今晚都係早d      會好d,我怕我遲早傳染比仔就慘喇     
mcheung 寫道:
that mean you will no show on tonight........   

多謝顧問大人開恩           
mcheung 寫道:
ok......you need to take more time to rest, don't do other thing.

Cyrus123

我都唔想架      同仔睇開醫生,自己咪順便睇埋law      睇一次唔好,咪

byychan

算佢啦     
byychan 寫道:
central,
維維尋晚招呼左我...

親愛的小B維維

咁你平時做嘜野架,要咁夜先至開始陪維維          你唔係想陪佢,係佢唔      阻著你打機

ArgusMum

honey你都唔係好得小B維維好多架咋      你hb上網睇波,你無電腦打機之嘛      呵呵呵     
小b
咁你真係要好好反醒下啦       
維維咁細個都知你唔理佢     :tongue:
你真係低打..     
你要學下我先得啦...日班招乎下各位靓媽咪,夜晚要陪下個仔架麻.        唔好沉迷呀....   

ArgusMum

honey佢地呢個星期返學,特別開心呀      真係好多野玩,仔都好有深刻印象,返到屋企仲好開心係咁講添呀     
CYRUS MA
係呀..ARGUS琴日放學都好開心咁打比我.話食左紅米/白米同埋糙米呀..佢都同我講係用自己個食物盒裝住架..
又話紅米好好食喎..
佢又話MS WONG同左幾個同學仔影相,只係咩..溫婉程,SUNNY...我都唔記得佢講果幾個.
佢仲話MS WONG 係見果幾個小朋友睇緊圖書時影佢地架喎...     

顧問大人

在嗎          久候你了     

返慣左根德道,唔知小朋友慣唔慣k2返多實校舍呢     

顧問大人

你食晏長著呢度嗎           
mcheung 寫道:
i'm here.......
‹ 上一主題|下一主題