用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 國際英文幼稚園 09年畢業生SAR BB 大個囝大個囡
樓主: mmak
go

09年畢業生SAR BB 大個囝大個囡 [複製鏈接]

haha~~~~~~~~~~

有心,Megan番啦,無返4日學, 真係攪到我暈陀陀, 之後果幾日我每日我都要4處問佢無返果4日啲功課&通告, 有啲功課又5明點做喎, 真係睇到我頭都大埋, 好彩, 依家正常返喇, 先叫鬆一口氣咋; 所以真係要保佢地大, 情願自己病.

原帖由 CCW 於 09-10-2 10:11 發表
Reb619 : 我估如果我帶Kylie去睇, 佢一定會有童年陰影, 仲晚晚要我陪"目訓"。
係呢, Megan 好番未?

舉腳贊成

原帖由 mmak 於 09-10-5 17:52 發表
fyeung & all,

X'mas 係咪開 party ??

大家快D擇日先??

27/12  遲唔遲??

fyeung,
Megan 就係果種又要驚用手遮住雙眼, 但又要係手指隙到偷望既人, 所以咪嚇親囉~~~~ 兩位小姐夠胆入, 都算勁架喇, Charlotte咁嬌滴滴, 真係估佢唔到.

小熊媽咪,
無咗成半班連class teacher都中招, 都好嚴重喎! 你記得係咪都俾口罩Charlotte帶住, 提防吓都好; 我都有俾個口罩megan放係書包, 叫佢如果前後左右有同學仔病既話, 就要帶口罩, 以防萬一.

原帖由 fyeung 於 09-10-6 13:44 發表
reb619,

Megan好番晒啦,係咪?

reb619 & CCW,

個日蒑蒑& Charlotte都去左Disneyland黑夜世界,有3間鬼屋,我地入左1間.睇黎佢地唔驚,全程兩個都捉住我地隻手,dum低頭,我諗佢地連隻鬼咩樣都未見過.
其他設施一樣開放, ...
‹ 上一主題|下一主題