用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 培正今日in啦!
樓主: MBK
go

培正今日in啦! [複製鏈接]

你地果D 小朋友係咪大仔大女O黎嫁?

我女2歲4個月, 好話唔好聽, 答得晒都偷笑, 我直程冇問佢老師問過乜.

我個女冇喊, 因為響1星期已經洗定腦, 好成功.

不過, 我知培正鍾意收大仔大女, 你地小朋友講得返考D乜, 肯定呼聲高, GOODLUCK

超快完成.

唔計早到排隊.

總之由可以排隊計, 不出20分鐘完成. (可能比多添)

原帖由 bearbear2008 於 27-11-2010 10:58 PM 發表
想問你地幾點in, and 幾點可以走?
THANKS

唔出奇, IN 小朋友只係5分鐘既事, 仲要一次過 IN 成組, 事問會唔會IN 得出D乜?

我都好認同, 培小都會睇下家長的職業, 份問有幾多墨水.

大家GOODLUCK. 我就99%冇行嫁喇~!!

原帖由 JLRLCH 於 27-11-2010 11:36 PM 發表
我個仔都係大仔,但出黎都唔知佢講咩..一時又話積木..咩曲奇餅 Anyway,我都係平常心,我果組都無小朋友喊. 同埋我聽d人講PC係睇個家長多過小朋友,你有幾多學識,睇下你填份問卷就知..都唔知係咪. ...

問電話號碼???? 我個女2歲4個月.....真係CRAZY~
所以話, 大仔大女真係著數D.

可能我冇諗過咁細要教佢呢D啦.

原帖由 catcat0408 於 28-11-2010 12:32 AM 發表
我個仔同你個女的答案係一樣嫁!!咩學校有雪糕...用 lego 問顏色...佢仲有話自己有答咩名,幾多歲,我電話NO!!同埋又話自己好叻叻,我有泊chair 呀!!!都唔知係咪亂嗡,不過唔喊我巳經覺得佢贏左!!!收唔收佢巳經唔係最重要 ...
‹ 上一主題|下一主題