用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 2010年決定讀九龍塘方方樂趣N1班的朋友,入黎傾下! ...
樓主: winwinchu
go

2010年決定讀九龍塘方方樂趣N1班的朋友,入黎傾下! [複製鏈接]

回覆 46# maysze_k 的文章

Updated List:
NAME     BIRTH  M/F    AM/PM/FULL BI/INT'L   
花BB          0809   M       PM          BI
winwinchu  0806   M       AM          BI
薇薇細語       0806   F       AM          BI
Christy       0809   F       AM          BI
hehe1018             M       AM          BI
maysze_k             M       PM          BI
MauriceMa  0812   M       PM          BI

我都係今個星期六12:00交留位費, 到時見

今朝打電話比學校先知道學校出錯信, 我個仔0812應該係1月份先開學, 所以星期六唔駛去交學費.

學校fax左封信比我, 寫明11月份或以後上學之新生註冊, 訂於2010年9月25日.  你交左學費未呀? 你可以再問吓學校...

原帖由 janiceysf 於 10-5-31 04:19 發表
點解我仔仔12月先返得, 但都話要交左學費同書費先?

老師同我講10月30日迎新日由家長陪, 之後正式返學就唔可以, 不過如果唔放心, 第一日可以返一個鐘, 之後二個鐘...等小朋友慢慢適應.

原帖由 sherry_wong 於 10-9-19 11:47 發表
尋日我去交學費同做校服, 知道佢剩係俾家長陪一日, 同埋第二日就要即刻返三個鐘, 真係有d擔心, 其實遲返學個班學生係細仔, 乜唔係應該俾多少少時間佢地適應下先嗎?

同埋想請問下有冇讀緊既小朋友係入學前係未戒片架 ...
‹ 上一主題|下一主題