用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 九龍塘樂基結果出喇!
go

九龍塘樂基結果出喇! [複製鏈接]

醒目開學勳章

原帖由 mirandalpl 於 08-12-31 23:24 發表
Thx ! 你打左去問呀? 係既 Sat 都可能收到喎~

係囉, 有機會 sat 就收到. 十分緊張.

醒目開學勳章

借問聲有無邊個收到信 ? 我今日仲未收到.

醒目開學勳章

原帖由 CarmenK 於 09-1-5 17:06 發表
Me 2 me 2, I have received the result, also REJECTED.
I'm also unhappy lar. 其實讀唔讀呢間唔係咩大問題, 我係好想知道, 阿女差啲乜嘢姐.. 但最衰係, 好似無可能知道究竟佢衰咩咁?!

...

同意同意.

醒目開學勳章

原帖由 talk122004 於 09-1-5 17:31 發表
我都唔收, 好失望, 因為連waiting的機會都冇. 大家知唔知今年其實有幾多人報呢?

OVER THOUSAND !!!

醒目開學勳章

原帖由 Silverhawk 於 09-1-5 22:32 發表
Same here, 我都好想知佢地收生標準, 我個仔做到晒佢地d指令, 雖然佢有時比隔離枱吸引咗, 有小小唔專心, 但都算ok, 唔明點解直接rejected, 連waiting都冇 .

...

唔好唔開心啦, 佢地要收邊類學生, 我地真係唔明的.

醒目開學勳章

原帖由 Maldives 於 09-1-6 09:38 發表
都無收我個囡呀~ 好失望, 但到底根據咩而收生呢? 我好想知道, 我個囡答晒所有問題, 又係一月大B, 係咪要係九龍塘住先收呢????

我同你一樣, 又係一月大B, 仔仔又係答曬答晒所有問題, 一樣無收.  原全抓曬頭 ? 算啦, 我都無唔開心了, 仔仔咁細個已可以有咁既表現已很好了, 只不過競爭太大同個個老師既心水都未必一樣就真.
‹ 上一主題|下一主題