用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 皇仁和喇沙, 邊間好?
go

皇仁和喇沙, 邊間好? [複製鏈接]

題外話,想問一問是否2間學校中文科都會用普通話教呢? 有無普通話科呢?

多謝左先!

最近QC校友活動跟親戚入去行左一陣,好有書卷氣息的一所名校,田徑場欠奉,但鳥語花香,週圍有維記公園、泳池、中央圖書館、南華會等等。如果唔係做硬田徑游泳學界明星的話,唔一定非LS不可﹔重有佢D學會、學生會活動都攪得好好,鍾意天文就好正,有個OBSERVATORY係天台,個DOME會打開個種!
計外圍環境CSWBAY好正氣;交通方便噃。只不過334課程佢有d未知之數就真,記得JOHNYaKLNBAY囝囝好似係QC學兄,希望佢有時間會SHARE D INFO 啦!(攪錯咗,佢係SPCC至真,唔好意思)
有得IN 一定去,囝囝唔反對噃。
雖然直資收左我囝囝,但星期日多數都去IN吓。等佢見吓世面都好。
無話LS唔好,IN左又收至算,如果LS 明示會收,7月註冊你陪個人仔去博佢會同你做插班生,唔得讀QC唔會好委屈,1ST CHOICE QC 入係原先dream plan呀

回覆 1# MountainView 的文章

同意

ENJOY SCHOOL LIFE

MVIW,
PLS check PM, thanks again

有時無得選擇同有都一樣係煩

KAU學校不是只KAU級數HA HA唔識打個碼

‹ 上一主題|下一主題