用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 中學交流 聖保羅男女中學交流區
樓主: DKmum
go

聖保羅男女中學交流區 [複製鏈接]

回覆 1# DKmum 的文章

My boy is in Group B too

訂書

原帖由 AWMAMA 於 10-7-18 11:36 發表

DKmum,

我在旺角的文風書局 & Hong Wing找到Science書.你可以試試。 

19/07到過旺角文風&HONG WING 無分UNIT GEI SCIENCE 同 ENG 啦,到TST 辰沖 訂左 連之前在沙田商務的現貨同訂購,已經齊架啦! 佢地會E-MAIL及電話通知。

普通話課

阿囝回報PTH要做課前測驗,之後用PTH認識身邊同學仔,用拼音記錄同學名字和興趣。重有幾張工作紙做,翻譯句子、繞口令、變調、...... :loveliness:  識多左幾個朋友。佢話全部人都好掂架、好開心。請問淼字點讀呢?(CANTONESE)

多謝....淼讀"秒"

多謝 asinai 同明心道﹗

SPCC要用普通話教中文,如果無返咁上下係會有
壓力喎。

商務訂數學書有得攞啦

hi,

收到商務電話通知攞數學書,一定要攞埋定書張單去。

我估都係時候去旅行啦!

我估都係時候去旅行啦!

大家ge小朋友返完2 weeks bridging course, 有冇意猶未盡 ge 感覺呢?
... [/quote]

晨衝訂左ENG SKILLS有得攞啦

SAT收到E猫

今日連Swington d 書都齊曬啦

原帖由 ABC-DAD 於 10-8-8 10:04 發表
SAT收到E猫

回覆 1# DKmum 的文章

參加SWIMMIMNG GALA & SPORT DAY 可在班房自己報名,有張報名表TAKE左就得啦
行路落山可以快30分鐘返屋企架

e-class好多野睇

各位去睇下啦

MERRY X'MAS

HI,
大家好,只係想打撈番隻潛艇上水面(遮)

香港學
原帖由 asinai 於 10-8-26 11:05 發表
Thanks for yr detail explaination.
尋日有位big sister 打黎講關於O day d 野時也順便問了她.

Johnny @Klnbay, ritawong,

希望你地可以多d入黎指教下我地lei d 新丁.  先來謝過! :) ...
‹ 上一主題|下一主題