用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 培正幼稚園家長-----請進
樓主: KK
go

培正幼稚園家長-----請進 [複製鏈接]

Re: 培正幼稚園家長-----請進

請問各位,

我BB係2003年9月26日出世,佢係唔係應該向今年9月尾去申請K1呢? 我好想佢入培正呀.

仲有,入K1前,培正仲有無BB班可以申請架?

彥彥媽咪

我真係傻左呀, 我個仔的生日應該係2002年9月30日呀, 咁我個仔咪要2006年9月至可以申請???

咁會唔會有d bb班都係可以直上培正幼稚園架? 抑或要由幼稚園至開始架?

多謝晒你的意見呀.

彥彥媽咪,

Thank you very very much for your information.  It really help me clear my doubts.

Thanks again.

All mom,

唔好意思, 我想問問我囝囝2002年9月出世, 係唔係要到2005年至可以報讀培正k1呢? Thank you

Thank you for Sue & 彥彥媽媽

各位媽媽,

唔好意思, 我想問問如果想bb入到培正幼稚園, 有無提議入邊間的幼兒園讀的機會大d呀? 或可唔可以講講你地子女考入培正前多數要搵邊類的幼兒園讀呢?

Thank you.
‹ 上一主題|下一主題